Szépség

Rózsaszín haj? Még szép!

9621

Néhány éve egyszer már leáldozott a színes tincsek fénykora és már egy jó ideje a természetesség forradalmában élünk. Legszerényebb sejtésem szerint ennek idén lesz vége, és teljesen természetes lesz, hogy az utcán fagylalt színekben pompázó hajkoronák szaladgálnak majd. A fast fashion kirakatokat legalábbis már elárasztották a pink parókák.

Aki tudja viselni - mert ezt bizony tudni kell viselni - az most egész nyugodtan rózsaszínre válthat. Vagy épp lilára. Vagy ombrére, vagy Szörnyella De Frász-ra csak mondjuk kék-rózsaszín kombinációval.

Nem kell viszont rögtön hosszú időre elkötelezni magatokat egy ilyen "durva" váltással. Erre ott van ugyanis a pasztellkréta hajszínező, vagy az ún. Color Bug. Egy-két napig tartó színt ad a hajnak majd nyomtalanul kimosható.

Értelemszerűen minél világosabb hajra visszük fel, az eredmény annál látványosabb. De a természetes barnával is lehet próbálkozni, és a sötétebb hajszínt is befogja.

Pasztellkrétát az Ebayről tudtok rendelni, vagy kis szerencsével és kincskereséssel fodrászkellékesekben is találhattok.


Tutorial videók:

Hogyan használd a Color Bug-ot? KATT IDE!

Hogyan használd a pasztellkrétát? KATT IDE!

És végül egy kis outfit inspiráció, egyenesen vattacukorországból.

Kipróbálnátok?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások