Divat

Tavaszi sziporkázás!

9618

A metál fényű textúrák pont egy éve robbantak be újra a köztudatba, de aztán ugyanolyan gyorsan el is tűntek. Úgy látszik, azonban, hogy túl jó volt ahhoz, hogy csak egynyári kaland legyen, így idén ismét visszatértek a kifutókra. Na meg persze a gardróbokba. Úgyhogy összeállítottam nektek egy kis outfit inspirációt a legnagyobb kedvenceimmel. Voilá:

A tavasz közeledtével végre újra előkerülnek a szandálok. (Juhé!) Nem kell túlbonyolítani a dolgot. Hétköznapokra, a legegyszerűbb szettekhez is tökéletesen illik egy metallic táska, feldobja az egész összképet. Az élénk narancs rúzs pedig kötelező lesz a tavaszi szezonra!

Az erős, ezüstös textúrához hasonlóan a crop top is trendlistás maradt. A metálfényű csőszoknya meglehetősen hangsúlyos, de ez az év a csillogásról szól! Szóval, miért ne?

Ez a romantikus, bohókás szett, szintén jól szuperál majd a hétköznapokra. Pasztell színek és egy fényesen csillogó papucs. Igen, jól látjátok. Ez egy papucs. Idén rendhagyó módon a leginkább ortopéd papucsra emlékeztető - de hihetetlenül kényelmes - papucsok divatosnak számítanak.

És persze a Mix&Match mánia is folytatódik. Ami pontosan azt jelenti, hogy csillámpóni elhagyott midiszoknyáját nyugodtan felvehetjük majd egy laza sportcipővel. Basic felsővel és hát természetesen pasztell rózsaszínnel. Aki azonban nem elvetemült ennyire az maradhat a klasszikus magassarkús változatnál. De egyébként meg szintén csak annyit tudok mondani, hogy: Miért ne?

Végezetül pedig pár lelőhely. Hajrá!


Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások