Divat

A következő szezon trendjei!

9615

A New York-i divathét után most Londonban tombol a divatélet. És bár szeretnénk már nagyon elfelejteni a telet és a rossz időt, már most a nyakunkba zúdítják a következő ősz/tél trendözönt. Úgyhogy jöjjön pár finomság egyenesen a nagyban zajló London Fashion Week-ről.Most már talán hivatalosan is kimondhatjuk, hogy a hipszter-grunge-punk stílus 2014 őszén végképp kimúlni látszik. A szegecseket felváltják a finom gyöngyök, a katonazöld párkát a pasztell rózsaszín szőrme, a burgundit pedig a fehér, a szürke vagy a pasztell kék. Semmi fekete, semmi zöld vagy bordó csak halvány, kellemes, lágy színek.

Ugyanígy szerepet kapnak a bézs és homok árnyalatok. A legegyszerűbb szabásminták, a legletisztultabb vonalak. Klasszikus kerek vagy V nyakú pólók, pulóverek, laza tervezés. Letisztult elegancia.

A hűvös árnyalatok nem csak a ruhákon mutatkoznak hanem a beauty vonalon is. Hideg platinaszőke haj, fekete szemöldök és hófehér porcelán arc. Tökéletes harmónia. Persze ez csak az egyik trendvonal a megannyi közül. Lesznek azért élénk színek is a téli színpalettában, de azt majd legközelebb! Viszont a pasztellek most a divat királyai. Télen-nyáron!


Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások