Divat

Grammy Awards 2014

9611

Az éjszaka tartották a 2014-es Grammy Awards-ot. Lássuk hát mit viselt a sztárvilág krémje! Sikerült-e mindenkinek “normálisan” felöltözni erre a híres-neves eseményre!

Beyoncé egy Michael Costello ruhakölteményt választott, Anna Kendrick egy Azarro szépséget és a fiatal Ariana Grande egy meseszép Dolce&Gabbana virágos midiruhába bújt. Mind a hárman fantasztikusan festenek!

Julia Roberts biztosra ment, Elie Saab híresen lenyűgöző ruhái közül választott egyet. Perfect! Ciara és a kisbabája egy gyönyörű Emilio Pucci ruhába bújtak. Fantasztikusan áll a kismamának! Katy Perry pedig a rá jellemző stílusban, Valentino Couture Spring/Summer 2014 kollekcióból választotta ezt a hangjegyekkel díszített tüllcsodát. Igazán találó, nemde?

Eddig minden túl szép volt, most akkor jöjjenek a fekete bárányok! Kelly Osbourne a legkevésbé meglepőbb, a lila hajával és a talpig fekete maxidresszével. Na de Lorde?! Atyaég! Ez a nő kicsoda? Hol van a fiatal 17 éves energikus lány? Talpig fekete ruha, sötétvörös rúzzsal. Ezen még a mosoly sem segít. Bár nem olyan meglepő, Lorde alternatív stílusába még talán belefér. De pont a Grammy-re? A fiatal énekes egyébként a Royals című dalával megnyerte az év zenéje díjat. Madonnán nem segít ez a Ralph Lauren szerelés. No comment. Bár jobb mint az általában jellemző stripper szett.

Pink amióta kinőtte a lázadó korszakát. - Igen, most. - Rájött, hogy nem is olyan rossz nőiesen öltözködni. Miley Cyrus szokatlanul visszafogott volt. Fantasztikusan néz ki. És ez a vattacukor Calvin Klein kabát tökéletes választás. Miley csak így tovább! Rihanna is hozta a formáját. Ha nem az egyik, akkor a másik biztosan csinál valamit. Nem maradhat est polgárpukkasztás nélkül. Rihanna Alexandre Vauthier Couture napságra selyemruhája egy cseppet mintha mélyen dekoltált lenne. Hát… Mit is mondjak. Rihanna.

És végezetül három tündérkisasszony, meseországból. Iggy Azalea is Elie Saab ruhában. Rita Ora Lanvin tavaszi/nyári kollekcióból választott, Taylor Swift pedig ebben a talpig csillogó Gucci dresszben sziporkázott. Tökéletes, tökéletes, tökéletes!

 

Forrás: vogue.co.uk


Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások