Divat

Stílus motiváció!

9609

Íme három igazán inspiráló stílusikon! Ők azok akik előtt fejet hajtott a divatvilág, akik bármit felvehetnek mert onnantól az divatnak számít! Inspirálódjunk hát a legjobbaktól!

A legendás Olivia Palermo, akit csak úgy ismerünk: Képtelen hibázni! Megjelenése mindig tökéletes. Egyszerűen mindig, minden jól áll neki és ezt ki is használja. A legegyszerűbbtől a legérdekesebb outfitekben láthatjuk, szinte naponta váltogatja a stílusát, mégis mindig kifinomult és nőies!


Bár Jessica Albát mostanában elkerüli a reflektorfény, ettől függetlenül még most is csodálatos! Öltözködni se felejtett el, hiszen ő is a legjobban öltözöttek táborát gyarapítja. Hasonlóan Olivia Palermohoz, kivétel nélkül lehengerlő a megjelenése. Kritizálhatatlan! Így fest egy fiatalos, szuperdivatos mami. Mind a három szett megállja a helyét a hétköznapi ruhatárunkban!

Emma Watson, ahogy kitört a Harry Potter forgatások rabságából, azonnal megmutatta országnak-világnak, hogy márpedig ő nem az az ártatlan kislány akit a sikersorozatból megismerhettünk. Így aztán rögtön beírta magát a divatvilág nagykönyvébe. Forrongó sílusát egy világ tartotta szemmel. Emmának lassan sikerül megtalálnia önmagát, hiszen egyre jobban látszik, hogy kezd kiforrni a saját, egyedi stílusa. Bár az első két szett inkább elegáns, és nekünk halandó embereknek nem sűrűn kell vörös szőnyegen megjelennünk, ettől függetlenül: itt a bálszezon!
Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások