Mi ez?

Ne költs feleslegesen!

9592

Már csak két nap és az utolsó gyertyát gyújtjuk meg az adventi koszorún.  Remélem, nem fogjátok a fejeteket és jajveszékeltek, hogy nem vettetek semmit. Ilyenkor a plázákban neurózist és sokkot lehet kapni felváltva a tülekedő, bevásárló nagy tömegtől! Nem szabad céltalanul fel-alá futkosni pánikba esni. Pár ötlettel segíteni szeretnénk nektek a nagy ajándékvadászatban.

Hangulatos, kis boltok: csinálj élménydús programot az ajándékhajsza helyett

Sokkal izgalmasabb betérni a hangulatos kis boltocskákba, mint a dübörgő zenétől hangos bevásárlóközpontokban kavarni, akár egyedül, akár magunk után vonszolva házastársunkat, barátainkat. Annyi érdekes kis zuga van a városnak, elrejtett, kreatív boltocskákkal, kedves, segítőkész eladókkal. A Pozsonyi út , a Falk Miksa utca, Király utca és még sorolhatnánk, sorba, kínálja az izgalmas lelőhelyeket. Ez az egyik legjobb módja, hogy összekösd a kellemeset a hasznossal. Ha előrelátó vagy, akkor egész évben keresgethetsz tuti ajándékokat. Gondosan lejegyzed egy füzetbe kinek, mit találtál ki, hol láttad, mennyiért és még íziben lecsapsz rá.

Nem szabad elfelejteni a karácsonyi vásárokat sem. Ilyenkor van aztán az igazi évadjuk, a Wampon biztosan megtalálod, amit máshol hiába vadásztál, de a kisvárosok és a főváros színes vásári forgatagában élményeket, illatokat és ajándékokat is gyűjthetsz kedvedre. Nem árt jól felöltözni és legurítani egy pohár forralt bort sem.

A teljes cikkért kattints ide!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások