Divat

A divat legsötétebb bugyrai

9573

Az internet legsötétebb bugyraiból gyűjtöttem össze pár olyan darabot, ami finoman fogalmazva egy cseppet sem mindennapi. Eldöntheted, hogy imádod vagy utálod. Arany középút nincs. Lássuk a webshopok leghivalkodóbb trendjeit! Íme a toplista:

Az abszolút number one-t ezek a kötött pulóverek nyerték el. Első pillantásra még fel sem fogja az ember, majd a másodperc ezredrésze alatt feldolgozza az agy a látottakat. Hogy Rudolfra kell asszociálni az már csak másodlagos tény. Egy biztos, nem csak mi, hanem a legklasszikusabb karácsonyi mese főszereplője, a cuki kis piros orrú rénszarvas is felnőtt. Nos, a pulóveren legalábbis biztosan. Egy életen át fogja emlegetni azt a bizonyos ‘13-as karácsonyt az illető, akinek egy ilyet szánsz karácsonyra. A firebox.com oldalon megvásárolhatod.


 

Igen. Létezik. Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy létezik olyan cipő amihez képest Jeffrey Campbell litája balerinának tűnik majd. De igen. A tettes az Unif Clothing, de a csizmát a solestruck.com webshopból tudod beszerezni. Hol máshol… “To rid the world of ugly shoes one pair at a time…” - a Solestruck shop szlogenje.

Nyilvánvalóan nem hiányozhat a listáról a Nasty Gal webshop sem. Mindig minden szezonra tartogatnak meglepetéseket. Először a jobb oldali flitteres diszkóruhán akadt meg a szemem. De gondoltam mutatok még pár igazán különleges, rendhagyó darabot. Sophia Amuroso szerelemgyereke a Nasty Gal és ebben igazán kiélheti mindazt, amit akkora szenvedéllyel képvisel: a vintage jegyeket magába foglaló, egyedi és extrém, cseppet sem mindennapi divatot! Én imádom!

A KENZO divatház kezdte a “szemezést”, ami mostanra olyannyira elterjedt, hogy szinte minden webshobpan találhatunk ilyen, hogy is mondjam?! Rondaságot! A gonosz mindent látó szem ott van és néz, a füledből, a karodról, de természetesen a dekoltázsról is visszakacsint, hiszen nyaklánc verzióban is fellelheted. Arany-ezüst kivitelben biztos. Ha a legolcsóbb megoldást keresed akkor az ebay.com a te helyed. De pár ezer forintért a ASOS-ról is rendelhetsz, egyébként meg ha mélyen a pénztárcádba akarsz nyúlni akkor megveheted ezt a 14 karátos arany, gyémántberakásos verziót is, potom 300.000 forintért. Szinte ingyen van, nem?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások