Divat

Karácsonyi csillagjós

9579

Már csak pár hét és itt van végre, amit egész évben vártunk, a karácsony. A nagy ajándékvadászatok ideje. Az elkövetkezendő időszakban szeretnénk segíteni nektek egy-két ajándékötlettel, amelyeket kedvenc tervezőinktől fogunk válogatni. Interjúinkba is igyekszünk belecsempészni inspirációkat, hogy mit tegyetek a fa alá. Elsőnek nagy kedvencünk, Vadjutka ékszertervező kínálatából válogattunk

Az Evangélium egyik legszebb története, amikor a Napkeleti bölcsek követni kezdik a fénylő csillagot, amely megáll a betlehemi istálló fölött. Ez a szokatlan égi jelenség inspirálta Jutkát is. „Minden évben készül karácsonyi különkiadása az ékszereimnek. Az eddigiekhez képest ez most nagyon más. A korábbiak mindig ugyanabból az ezüst és aranyszínű selyemből készültek: minden évben más és más forma. Idén minden más,  az anyag is és a tartalom is: idén anyag tekintetében a főszereplő a fa, tartalom tekintetében pedig egy, a csillagos eget néző család. Szeretem nézni a csillagokat: szeretem azt hinni, hogy nem vagyunk egyedül, szeretem odaképzelni a milliónyi másik életet, szeretem a határtalan feketeséget az apró sárgálló pöttyökkel. És főleg szeretem, ha mindez a családdal történik. Karácsonyra mindez összeérett egy minikollekcióvá, melynek főszereplője ez az életérzés, s ahogy anyuka és apuka bemutatja a csillagos eget a kisfiának: »Látod kisfiam, ez a világmindenség«”- meséli Jutka.

A kollekció többi darabjáért katt a galériára!

Ez a különleges csillagles emlékezetes ajándék lehet azoknak, akik szeretik a karakteres kiegészítőket. Jutka nagy  követ gördít le szegény pasasok szívéről is, hiszen sokan közülük rosszul vannak a vásárlástól. Vadjutka kreatív mentőövet talált ki a pasiknak: „Van itt valaki, aki Vadjutka ékszert szeretne kapni a pasijától/párjától/férjétől/kedvesétől, de azért egy kicsit meglepődni is szeretne? Arra gondoltam, hogy ezen tudok segíteni: közvetítek köztetek és a pasik közt. Mit szóltok?”

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások