Szépség

Kalóriamentes mikuláscsomag

9571

A héten jön a Mikulás! Most kiderül ki, hogy viselkedett egész évben! A viccet félretéve, Szent Miklós napján a zoknikba, csizmákba bújtatott aranyos kis meglepetésekkel mindenkinek örömet okozhatunk. Most mutatok öt olyan filléres beauty terméket, aminek minden nő örül. Ezzel lepd meg barátnődet, anyukádat, testvéredet, nagynénédet, keresztanyut, sógornőt, stb! Ráadásul diétázó rokon kompatibilis, hiszen nem kell őket megenni, így egyik sem nem tartalmaz felesleges kalóriát.

A Catrice minden évben elkápráztat a csillámos, élénk körömlakkjaival. A különösen télre specializálódótt színpaletta és csomagolás nem csak fantasztikusan jól mutat, de a minősége is szuper. Válassz egy szép arany vagy bronz színt, esetleg egy élénkpirosat. Pár száz forintért megtalálod őket a drogériákban, és máris kész a tökéletes ünnepi manikűr.


Nincs is rosszabb a hideg, szeles időben, mint amikor a kővé dermedt kézfejek kirepedeznek, és ha bármihez is hozzáérsz, kiráz a hideg, a kezeid szárazságától. Erre azonnali segélyt nyújt egy “zsíros” kézkrém. Télen még a kevésbé száraz bőrűek keze is hajlamos kiszáradni, úgyhogy egy ilyen ajándéknak mindenki örül!


 

Hasonló a helyzet a kirepedezett ajkakkal is. Ami még ráadásul csíp és fáj is egyben. Kifejezetten barátnőre szabható, hiszen végtelen számú variációban fellelhető. Gyümölcsös ízektől a csokoládésig. De kapható csillámos, szájfényszerű verzióban is. Tökéletes ápolás télre, minden nő táskájába kell legalább egy!


Mert kozmetikai táskákból sosem elég. Kell egy a sminkeknek, kell egy az arckrémeknek, kell egy az előbb említett ápoló termékeknek, de a hajbavalóknak sem árt egy külön neszeszer, hiszen megérdemlik, utazásra megint másik kell, amibe elférnek a mini tisztálkodó szerek és akad olyan is, ami tolltartóként is funkcionál. Nos, tehát egy neszeszer csak jó választás lehet. Fast fashion üzletekben max. 1000 forint, de mindenféle kincses szigeten is találhatsz kifejezetten személyre szabható filléres csodát.


 

 

Igen, szappan! Szinte biztos, hogy mindegyik karácsonyi vásárban van legalább egy házi szappanos. Nyilvánvalóan tudod , hogy anyukád/tesód stb. milyen bőrtípussal rendelkezik. Ezeknél az árusoknál minden bőrtípusra találsz megoldást. A természetes alapanyagú házi szappanok sokkal többet érnek, mint az agyonvegyszerezett bolti termékek. Ilyen egy igazán praktikus ajándék! Ha nagyon leleményes vagy, akkor otthon fillérekből tudsz te magad is készíteni. Így akár az egész családot is megajándékozhatod egy általad készített valódi szappannal.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások