Divat

A Vogue is tőlük tanul!

9576

A Vogue magazin webes felületén, minden hónapban közzéteszi a legstílusosabbnak ítélt bloggereket, modelleket, designereket, valamint teljesen átlagos embereket is. Az interneten terjengő végtelen számú outfit fotóból mindig kiválasztják a legjobbakat, amiket feltesznek a Street Chic rovatba. Innen a legjobb inspirálódni, hiszen utcai viseleteket láthatunk stílusos, különleges és nem utolsósorban extradivatos kivitelben.


Ez a fantasztikus lezser szett lett nálam a favorit. A rikító piros szín önmagában is a szó szoros értelmében rikít, de ezzel a tweed oversize kiadással egyenesen szerelem! A piaci szatyorra emlékeztető slip on ne tévesszen meg: egy CÉLINE darabról van szó és körülbelül 170000 forint. Mindenesetre megfizethető változatban a fast fashion üzletekben, illetve kis leleményességgel a webshopokban is találhatunk. A bőrnadrág és a piros szín vadsága ezzel a laza eleganciával tökéletes harmóniát alkot. Te bevállalnád?


A modellek is tudják: a black and white mindig jó választás. Nem feltétlen kell sífelszerelésben elhagyni az otthonod, enyhébb napsütéses időben elő a vastag harisnyával és shortokkal! Bőrdszekivel és egy basic sapival igazán sportos, fiatalos megjelenésed lesz. Pláne, ha a tavalyi év legnagyobb slágerével, egy wedge sneakerrel párosítod!

Bárki bármit mond, a párkák még mindig élnek! És én ezt egy cseppet sem bánom. Nem tudom eldönteni - talán nem is lehet -, hogy grunge, punk vagy hipster. De nem lehet elrontani. Ha a merészebb jegyeket részesíted előnyben, akkor válassz egy csatos bokacsizmát és egy mintás ruhát mellé. A bojtos sapi természetesen nem hiányozhat!

Íme egy prémium mix and match felhasználó! Színek, minták és anyagok teljes összhangban. A tradicionális elegancia fő képviselője a tweed olyan formában, ahogy kevesen merik kombózni. De miért ne? Grunge tartannal, leopárdmintával és a legmerészebb piros-kék színkombóval. Vigyél színt a hétköznapokba!

A szolid, túlnyomóan szürke darabok sem mindig unalmasak! Ez a szőrme gallér nagyon jól feldobja a szettet. Ha tetszik, nem kell azonnal új kabát után nézni. (Mű)szőrme sálat a legtöbb fast fashion üzletben tudsz vásárolni, így már azzal is feldobhatod a szettedet, de ha igazán precíz vagy, fel is öltheted a kabátra. Ilyen színek mellé mindig magassarkút válassz, hogy véletlen se legyen unalmas. Klasszikus és elegáns, bárhol bármilyen korosztálynak!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások