Közösség

Bálint Sára kézzel köt!

9566

Bálint Sára divattervezővel nyáron a plusz harminc fokok idején beszélgettünk. Akkor el is árulta nekünk, hogy a télre esküszik. Most beköszöntött az ő ideje. Sára szerint „Őszi pulcsit hord a szél”. A fiatal dizájner legszívesebben kötött anyagokkal dolgozik. Most kötőtűt ragadott és úgy alkotott, mint kedves nagyanyóink.  Az eredmény? Egy különleges, kreatív összefogás született, a LOVE –HAT. Sára ennek keretében mutatta be legújabb sapka-sál kollekcióját.

Egészen új megközelítésből válogattad ki modelljeidet a fotózáshoz

Megkértem pár barátomat, hogy legyenek önmaguk, próbáljanak meg egy-két sapkát és mutatkozzanak be néhány szóban. A végeredmény a LOVE-HAT kampány, mely során minden nap egy új, egyedülálló személyiséggel ismerkedhettek meg, akik a Facebookon követik a munkásságomat. Mindenki, aki részt vett a fotózáson, a kreatív szakmában dolgozik (művészek, tervezők, filmesek stb.) és valamilyen formában kapcsolódnak hozzám. Személyiségük egy kicsi darabját kölcsönözték a sapkáknak, identitást  adtak, és megmutatták, hogy a hétköznapokban hogyan lehet viselni őket könnyedén és természetesen. A ruhákat, amiket a képeken viselnek, nem válogattuk ki előre, az volt a cél, hogy saját természetes önmagukban legyenek a képen szereplők. Ez egy saját nézőpontból instruált portrésorozat, ahol a sapkák jelentik az összekötő kapcsot. Nagyon személyes és egyben kedves anyag lett a végeredmény, ezért is adtuk a kollekciónak és a kampánynak is a LOVE-HAT nevet. A sapikról talán annyit érdemes tudni, hogy kisszériában készülnek, a legtöbből csak egy darab van. Rengeteg színben és anyagban megtalálhatóak  és természetesen rendelésre is készítünk. Ami még nagyon fontos: kézzel kötöttek.

A rendhagyó modellek vallomásai

Ambrus és Kata: Motyó anyukája és apukája.

Motyó:  világsztár, igazi filmes zseni és egyedülálló művész, aki ráadásul remekül mutat a kamera előtt.

Norbi és Juci a Have-ből: "Sokszor öltözünk össze, pedig soha nem beszéljük meg!"

Juci: „Kedvencem az ősz. Szeretem a kötött dolgokat, de csak ami a sapkákat és pulcsikat illeti..."

Norbi: „Mit is mondhatnék: egy origami állatkert lakik a kezemen és az idő fogságában élek!"

Kristóf:"Nem szeretek magamról beszélni, de ezeket vállalom: ahová lehet, bringával megyek, nem eszem állatokat és megpróbálom minél kevesebbet hallatni a hangomat."

Barbi: "Kedvenc színem a sárga, kedvenc állatom a róka. Az igaz emberekben hiszek, a tiszta célokban és abban, hogy mindig minden úgy van jól, ahogy van.”

Kata: „Szeretem a halakat, macskákat, gyűjtöm a bogarakat...néha " KIS MANÓ"-nak hívom őket, (gyerek) bringával járok, (ami) pink és lila, és a paprikás krumpli a legjobb kaja ...most.”

Alma: „...kihívás, kitartás, napsütés, pink, bor, barátok, egész estés eszmecserék, nyári este bőrig ázni, jóleső fáradtság, huncutság, koktélcseresznye, sok-sok kék, ablakok, katedrálisok, macskák, chilis csokoládé, nincs lehetetlen, versek, rock 'n' roll, őszinteség, ellentétek, hatalmas gyűrűk, feltétel nélküli szeretet, bárányfelhők...”

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások