HotCot

Nigella jó pasi lenne!

9530

Jó ég, alig ismerünk Nigellára! A sztárséf új imázst választott, miután megtudta, hogy ő az egyetlen nő, akit az „Évtized Séfje” díjra jelöltek.

Az idén 53 éves Nigella mindig a nőiességét helyezte előtérbe, és ez remekül működött is neki: nőként a férfiak világában nehéz volt helytállnia, de sikerült. …viszont amikor megtudta, hogy ő az egyetlen nő, aki legalább a jelöltek listájára felkerült, elhatározta, hogy tesz egy kis csavart a történetbe. Így talán jobban felfigyel a szakma és a közönség erre a nem éppen fair helyzetre.

Az „Évtized Séfje” díjat az Observer Food Monthly magazin évente odaítéli egy arra érdemes séfnek, immár tizenegy éve. A megfelelő elnevezés tehát inkább „Az Év Séfje” lenne, de az „évtized” szó biztos jobban hangzik. Tavaly a hazánkban teljesen ismeretlen Nigel Slater kapta meg a díjat, de az eddigi nyertesek közt van például Hugh Fearnley-Whittingstall és Jamie Oliver is.

A 2013-as versengést végül nem Nigella, hanem Heston Blumenthal nyerte, de reméljük, jövőre több szerencséje lesz a sztárszakácsnőnek!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások