Divat

Félre a minikkel, jöjjön a midi!

9527

Ebben a részben bemutatom, hogyan kell hordani az egyik legkényesebb darabot, ami csak egy nő gardróbjában megtalálható: a midi szoknyákat. Ezzel a ruhadarabbal a legkönnyebb tévedni. Pár centiméteren is múlhat, hogy hatalmas tévedés vagy tökéletes választás lesz. Lássuk mire is kell vigyázni!

A szoknya hossza lesz a leginkább meghatározó. A midi mint fogalom ez esetben többféle variációt takar. Itt is van rövidebb és hosszabb midi. De egyáltalán nem mindegy, hogy hol fogja “kettévágni” a lábat. 175 cm fölött gyakorlatilag bármelyik fajtát felveheted. Azonban ha nem adatott meg, hogy ilyen magasról lásd a világot, akkor nagyon figyelj oda. Rossz választás esetén még alacsonyabbnak mutathat. Legjobbak a sípcsontig érő darabok. Ha úgy érzed, hogy a megvásárolt darab nem az igazi, varrasd fel az alját pár centiméterrel. Nagyon sokat fog változtatni a megjelenésen. Ha alacsony vagy, erősen ajánlott - mondjuk, hogy kötelező - magassarkúval hordanod! Nehéz procedúra kiválasztani, megszerezni és végül teljes mértékben személyre szabni ezt a darabot, de hidd el, hogy megéri. Nagyon komfortos és hihetetlenül elegáns tud lenni.

Többféle alternatíva létezik. A skater darabok tényleg olyanok lesznek rajtad, mintha egy meséből léptél volna ki, míg a tube szoknyák sikkes eleganciát sugallnak minden egyes összeállítással. Kötött pulcsik és printelt darabok is egyaránt fantasztikus társai.

Jól látsz! Sneakerek! Ez a darab sportcipővel is favorit. Viszont sajnos ezt csak tényleg magas lányoknak ajánlom igazán. A legfontosabb, hogy jól érezd magad a lookban. Ha ilyet tervezel vásárolni, próbáld fel az összes létező fazont, hogy meglásd, melyikben vagy igazán önmagad. Egy laza sportcipővel az eredmény olyan lesz, mintha most jöttél volna egy fashion weekről.

Lépést kell tartani a divat fővárosokkal! Nehogy csak azért ne vegyél fel valamit, ami tetszik, mert nem szaladgál mindenki úgy az utcákon. Merj kitűnni és vigyél színt a street style-ba! A midi szoknyákkal ez garantáltan sikerülni fog. Csatos, fűzős oxfordokkal is viselheted. Felsőnek nagyon jó választás például a crop top kötött verzióban. Még a mostani időjárásban is megállja a helyét. De printelt, feliratos pólókkal is működik ez a szoknya. A felsőt lazán tűrd be, hogy te legyél az urban style királynője. Az biztos, hogy tudni kell viselni, de ha nem próbálod ki, soha nem fogod tudni, hogy beválik-e. Kísérletezz!

Bokacsizmával is kombinálhatod. A magas sarkúak egyébként is előnyben vannak, mert ezzel akkor sem hibázhatsz, ha kicsit alacsonyabb vagy. Hosszú, térdig- vagy térd fölé érő csizmával azonban egyáltalán nem ajánlom. Elveszti a szépségét a szoknya és a csizma is. És egy kis lábvillantás meg egyébként is szuper szexi tud lenni. A bokacsizma alá nyugodtan vegyél fel egy jó vastag kötött zoknit, akár csipke széllel. Viccen kívül. Nagyon jó kiegészítője a looknak. Hajrá lányok, félre a minikkel jöjjön a midi!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások