HotCot

Mezítláb házasodott Malek Miklós

9494

Az X-Faktor korábbi mentora, Malek Miklós hat év után feleségül vette lengyel kedvesét, Kasiát. A szertartás a szülők és néhány közeli barát jelenlétében zajlott, ám a helyszín nem volt hétköznapi: a pár Mauin, az óceán partján kötötte össze az életét.


Az elmúlt néhány év komoly próbatétel elé állította a szerelmeseket, hiszen Miklóst Budapesthez kötötte az X-Faktor, míg Kasia Los Angelesben élt, így elég keveset tudtak találkozni. A nehézségek azonban inkább megerősítették a kapcsolatukat, így egy évvel ezelőtt megtörtént a lánykérés. „Elvittem Kasiát vacsorázni, hogy egy kicsit kifújjuk magunkat. Ekkor kértem meg a kezét, teljesen váratlanul, egy egyszerű hétköznapon. Azért rendeztem így, hogy még csak ne is sejtse, mire készülök.” - nyilatkozta a Blikknek az egykori mentor.

A különleges esküvői helyszín Kasia ötlete volt, ám a vőlegénynek sem volt kifogása ellene, hiszen a Hawaii-szigetcsoporthoz tartozó sziget az egyik kedvenc helye. A szertartás paradicsomi körülmények között zajlott az óceánparton, a násznép pedig mezítláb vett részt a ceremónián.

Az esküvőről itt láthattok további képeket.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások