HotCot

Újra együtt Demi Moore és Ashton Kutcher!

9474

Demi Moore és Ashton Kutcher házassága 2011-ben futott zátonyra,mert Kutcher félrelépett Sara Leallel. A válást azonban azóta sem mondták ki, ugyanis a két sztár nem tud megegyezni az anyagiakon. Viszonyuk finoman szólva sem kiegyensúlyozott, szakításuk óta nem mutatkoztak együtt. Épp ezért robbant bombaként a hír, hogy a pár békésen utazgat együtt.


Egy szemfüles paparazzó kapta lencsevégre az egykori házaspárt a Los Angeles-i reptéren, amint épp San Joséból érkeztek meg. Mindketten egy konferencián vettek részt, és a jelek szerint együtt utaztak. A képeken jól látszik, hogy meghitten beszélgetnek és semmi jel nem mutat arra, hogy épp egy botrányos válás közepén vannak. A szemtanúk is megerősítették, hogy a két sztár a legnagyobb egyetértésben szállt le a gépről, majd távoztak a reptérről – igaz, nem együtt. Akik hallótávolságon belül voltak, arról számoltak be, hogy elkapott félmondataikból arra lehet következtetni, hogy valamilyen közös projektről beszélgettek.

Az 50 éves Demi Moore-t nagyon megviselte a válás, többször szorult kórházi kezelésre, és a jelek szerint azóta sem találja a helyét, többször keveredett botrányos helyzetbe a különválás óta.  A 35 éves Kutcher viszont hamar túllépett a történteken, a világ egyik legjobb nőjével, Mila Kunissal vigasztalódik.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások