Divat

Szilas Rita idén rovarász volt

9400

Szilas Rita dizájner idén nyáron is fergetegeset alakított. Természetesen tréfás kedvében volt, mint mindig, amikor legújabb kollekcióját kipenderíti a  nagyközönség elé.
Milyen érzés, ha szorgos hangyák mászkálnak rajtad keresztül-kasul vagy szitakötő repül a hátadra és szexi kis lepkeszárnyad nő? Minderre választ kaphatsz, ha belebújsz Szilas ruháiba. Az biztos, hogy a „szemrevaló” kis darabokban nem maradsz ugyanaz, mint azelőtt.

A galériáért kattints IDE!

A fiatal divattervező soha nem rejtette véka alá az állatvilág iránti rajongását. De hogy egyszer előtör belőle a rovarász?! Bár be kell, hogy valljuk, az imádkozósáskás táskái magukba rejtették ezt a lehetőséget is.
Szilas mindig tud valami újat mutatni. Kreativitása nem ismer határokat.
A kalitkába zárt rab madár témáját már a jó, öreg Berzsenyi is elzengedezte egyszer sok évvel ezelőtt útban a Parnasszus felé. A pórul járt szárnyasok az öltözéktervező ruháin azonban valahogy jobban megállják a helyüket, mint az irodalomtankönyvekben Csermák Dóri ékszertervező izgalmas kiegészítői tették még feltűnőbbekké az amúgy sem hétköznapi darabokat.
Ami pedig a rovarokat illeti, egy pofás kis bogárhátú remekül megfér a társaságukban, szoknyán vagy ruhán teljesen mindegy. Az újrahasznosítás jegyében született kilométerórás táskák és járművek berobogtak a 2013-as budapesti nyárba.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások