Étel+Ital

Így fagyiznak a csillagok!

9399

A nyári forróságban mágnesként vonzzák a hideg nyalánkságok az embert. Van, aki a klasszikus vanília és csokoládé ízekre szavas, mások az egzotikusabb ízeket részesítik előnyben, és olyanok is akadnak, akik a gyümölcsös aromák hívei. Te milen fagylalttal, jégkrémmel hűsíted magad a legszívesebben? Illik rád a horoszkópodhoz tartozó leírás?

Kos – Cseresznye & rum

A bátor és energetikus Kos szülötte előszeretettel fogyasztja az alkohollal bolondított krémeket. Az icipici rummal pikánsabbá tett fagylaltok így minden bizonnyal elnyerik a tetszését. Ha pedig még egy kis, a legtöbb Kos által kedvelt cseresznyét is bele tudunk csempészni a fagylaltba, akkor garantált lesz a siker.

Bika – Vanília & tejkaramella


Nem mondhatni, hogy a nehéz, extravagáns ízű desszertek híve lenne. A letisztult zamatok a gyengéi. A vanília így minden körülmények közt számíthat tőle a tíz pontra, illetve a tejkaramellától is garnatáltan el fog gyengülni.

Ikrek – Eper & mangó

Az Ikrek jegyű emberek szentül hiszik, hogy a változatosság az élet sója, és ez a jeges édesség választásukban is tükröződik, ritkán fordul elő, hogy csak egy ízt kérnének egyszerre. A nagy kedvenceik az eper-mangó, csokoládé-vanília párosítások.

Rák – Eper & mandula

A Ráknak egyértelműen a desszet a gyengéje, így aztán nem meglepő, hogy imádja a fagylaltot, jégkrémet. A mindenben a kifinoult finomságot kereső Rák nagy kedvencei között minden bizonnyal ott van az eper és a mandula.

Oroszlán – Csokoládé

Mit szeret az Oroszlán? Mindent, ami előkelő, ami luxus. A minőségi csokoládé pedig ezt a királyi ízlést tükrözi. A többféle csokoládéból megkomponált jeges finomásokgat egyértelműen nekik találták ki.

Szűz – Vanília

A Szűz jegy szülöttei hihetetlenül egészség-tudatosak tudnak lenni. Néha azonban ők is „bűnöznek”. Vasárnap például egy kis jégkrémmel (lehetőleg diétással) koronázzák meg a hetet, a legtöbbször vanília ízesítésűvel.

Mérleg – Csokoládé & málna

Édes, édes és még édesebb. A zodiákus egyetlen másik jegye se ér fel hozzá gasztrománságban, talán csak a Rákok, akikhez hasonlóan a Mérleg is él-hal az édes falatokért. Fagylalt és jégkrém terén a minél több, annál jobb, érvényesül náluk, különösen akkor, ha csokoládés és/vagy málnás ízesítéssel van ellátva.

Skorpió – Kávé & csokoládé

Egyetlen másik édesség se veszi úgy le a Skorpiót a lábáról, mint a gazdag, krémes főzött fagylalt. A csokoládé vagy kávé ízesítésűnek garantáltan nem fog tudni ellenállni.

Nyilas – Ananász & citrom

A fagylaltosnál a bőség zavara lesz úrrá rajta, hiszen neki is jöhet bármi, ami édes. Mindegyik ízt szereti, de ezek közül különösen kiemelkedik az ananász és a citrom.

Bak – Menta

A Bak jegyűek stílusa igencsak puritán irányvonalat követ, ám ha az ízek földjére tévednek, akkor ez az egyszerűség elpárolog. Az egzotikus, különleges ízek nyűgözik le. Így aztán nem csoda, hogy ha fagylaltozásra adják a fejüket, akkor pisztácia vagy éppen menta fagyit kérnek.

Vízöntő – Csokoládé & kávé

Szeretik a távoli tájakat idéző aromákat, a csokoládé és a kávé ízéről pedig pontosan ezek a vidédkek jutnak az eszükbe. Ha már unják ezt a két variációt, akkor póbálkozzanak déli gyümölcsös verziókkal.

Halak – Gyümölcsök & citrusfélék

Vajon mit szeretnek a Halak jegyűek? Leginkább ők se tudják megmondani. Ezért aztán gyakran képtelenek eldönteni, melyik fagyit is kérjé, melyik jégkémet kapják ki a hűtőpultból. Azonban ha végül mégis dűlőre jutnak, akkor a leggyakrabban a gyümölcsös, citrusos ízek mellett döntenek.

Szeretnél még többet megtudni magadról? Kíváncsi vagy, milyen eseményekre készülj fel? Csatlakozz a HoroszkópPluszhoz a Facebookon napi horoszkóp és bioritmus előrejelzésedért, vagy kattanj rá a horoscopeplus.hu-ra, ahol iPhone-ra és iPadre letölthető kínai, azték, kelta horoszkópok, perui jóskövek (hogy csak néhányat említsünk a kínálatból) mesélnek rólad és a sorsodról.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások