Divat

„Egy ilyen fotózás nagyon is jót tesz a női léleknek”

9393

Közel két éve történt, hogy három lány, egy stylist, egy sminkes és egy fotós azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megmutatja, bárki láthatja magát szépnek anélkül, hogy radikális átalakítást hajtanának végre rajta. Elég néhány apró trükk: egy jól választott ruhafazon és szín, egy natúr smink, egy kis változtatás a hajon, és máris hihetetlen lesz a változás önmagában véve és a kamera előtt is. Így született meg a Természetesen Te. A lányokkal az elmúlt két év tapasztalatairól beszélgettünk.


Honnan jött az ötlet?

Szerettünk volna létrehozni egy olyan szolgáltatást, ami nem csak egy jól sikerült fotósorozatról szól, hanem magáról az élményről is. Hogy ez még hasznosabb és maradandóbb lehessen, fotózás közben személyre szóló öltözködési tanácsokkal és sminktippekkel látjuk el a hozzánk érkezőket. Szerintünk ezáltal lesz komplettebb az egész és hozhat változást a vendégeink számára. A másik szempont, ami fontos volt számunkra, hogy megmutathassuk, nem kell óriási smink és „jelmez” ahhoz, hogy valaki szépnek láthassa magát. Apró trükkökön és változtatásokon nagyon sok minden múlhat, hiszen elég egy jól választott ruhafazon és szín, egy natúr smink, egy kis változtatás a hajon, és máris látványos tud lenni a különbség önmagában véve és a kamera előtt is. Szoktak lenni család- és babafotózásaink is, itt leginkább a képek hangulatán van a hangsúly, illetve azon, hogy a fotózott személyek karaktere és egyénisége visszaköszönjön a képeken, hogy azt a későbbiek során is élmény lehessen visszanézni.

Hány fotózás van már a csapat mögött?

Nem számoltuk, de közel két éves fennállásunk óta jó néhány fotózást lebonyolítottunk már.

Melyik fotózásra vagytok a legbüszkébbek?

Próbáltunk már kiemelni kedvenc sorozatot, sorozatokat, de az az igazság, hogy ez nagyon nehéz. Van, ami azért tetszik, mert önmagában szép, valamelyik pedig azért, mert óriási változást értünk el. Sajnos vagy nem sajnos, de nincsen kedvencünk, alapvetően mindig a legjobbra törekszünk.

Melyik volt a legnehezebb munkátok?

Ilyet sem tudnánk kiemelni. Általában mindenki kicsit zavarban van az elején, nem tudja pontosan, mi fog vele történni, de ezt az érzést néhány kattintás után a legtöbben el is felejtik. Folyamatosan azon dolgozunk ugyanis, hogy ezt feloldjuk, illetve segítünk a beállításokban és pózokban is. Nem hagyunk magára senkit, hiszen senki nem született modellnek.

A galériáért katt IDE!

Jellemzően kik fordulnak hozzátok, és miért szeretnének ilyen fotósorozatot?

Jönnek hozzánk szépülni vágyó hölgyek, akik kíváncsiak, vajon mit hozunk ki belőlük. Jönnek olyanok is, akiknek megerősítésre és egy kis önbizalom-növelésre van szükségük, mert mint kiderült, egy ilyen fotózás nagyon is jót tesz a női léleknek. Ellátogatnak hozzánk kismamák, akik szeretnék megörökíteni magukat ebben az állapotban úgy, hogy közben csodálatosak lehessenek. De családok is eljönnek hozzánk egy jó sorozatot készíttetni magukról vagy a gyerkőcükről.

Milyenek a visszajelzések? Képes hosszú távú változást elindítani egy ilyen élmény?

Büszkék vagyunk rá, hogy az eddigi visszajelzések nagyon pozitívak és azt igazolják, hogy van értelme ezt csinálnunk. Az elején, mikor kezdtük, nem tudtuk, hogy mekkora sikere és hatása lesz ennek, de az idő és a mögöttünk lévő fotózások azt igazolják, hogy nagyon is van igény erre és hasznos tud lenni egy ilyen szolgáltatás, amit mi csinálunk. Azt nem tudjuk, hogy milyen távon képes változást eredményezni, de abban biztosak vagyunk, hogy az élmény a legtöbb esetben maradandó és ezt a visszatérő vendégeink igazolják. Úgy gondoljuk, olykor mindenkire ráfér egy ilyen élmény, mert megerősít, önbizalmat ad és egy kicsit helyre tesz, ami olykor mindenkire ráfér egy picit, éppen ezért az árát sem arany áron mérjük.

A stúdió- vagy a szabadtéri fotózást szeretitek jobban?

Mindkettőt szeretjük, hiszen a feladat ugyanaz, csak más körülmények között. A stúdiósat azért szeretjük, mert minden adott egy helyen és praktikus, a kültéri pedig teljesen más a környezet és a fények miatt is. Más stílusú képeket és hangulatot tudunk előidézni. Stylingban is teljesen más a kettő, hiszen szabadtéri fotózás esetén  stílusban a környezethez is igazodunk. Szóval, az egyik otthonos és praktikus, míg a másik izgalmasabb és más lehetőségek rejlenek benne, de egy a lényeg: mi mindenhogy szeretjük.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások