Lélek

Ki volt a gyilkos? - Teszt!

9390

Sokat elárul rólad, hogy kit gyanúsítanál, ha gyilkossági ügyet kellene felgöngyölítened. Bár agresszív cselekedet található a kérdésben, a válasz nem az erőszakos oldaladra világít rá, hanem azokra a vágyaidra, melyek nap mint nap arra ösztökélnek, hogy kikelj az ágyból.


Jöjjön hát a teszt!

Gyilkosság történt a lakóhelyeden. A rendőrség négy gyanúsítottat állított elő. Szerinted ki lehet az elkövető? Olvasd el a négy lehetőséget, és válszd ki, azt, akit te legelőször gyanúsítanál, majd nézd meg, miről árulkodik a választásod.

  • Az egyetemi professzor
  • A képregény rajzoló
  • A népszerű énekes
  • A részmunkaidőben dolgozó nő

Ezt jelenti

Az egyetemi professzor
Hajlamos vagy hinni a városi legendákban. Szívesen böngészed a pletykarovatokat, nézel bulvár műsorokat. Kitartóan építed a karriered, haladsz a tanulmányaiddal.

A képregény rajzoló
Fiatalkorodban nagy álmokat szövögettél. Fontos számodra, hogy barátok vegyenek körül, akikkel megoszthatod az örömödet, bánatodat, terveidet. Általában olyan társat választasz, aki hozzád hasonló nézeteket vall.

A népszerű énekes
Gyakran kapod magad álmodozáson, a legtöbbször romantikus képek lebegnek ilyenkor a lelki szemeid előtt. Komolyan veszed a románcokat, és így a szakítást nehezen dolgozod fel.

A részmunkaidőben dolgozó nő
A boldog házasság, gyerekzsivalytól hangos otthon álmaid netovábbja. Azt szeretnéd, ha a családod egy nagy, boldog mintafamília lenne. Sajnos a valóság távolról se szokott ilyen idilli lenni, ezt fogadd el, és akkor valóban boldog lehetsz.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások