HotCot

Mila Kunis és Ashton Kutcher korábban már kavartak!

9303

Kíváncsi vagy rá, hogyan festett Mila Kunis tiniként és milyen volt Ashton Kutcher hamvas húszévesként, jóval Demi Moore előtt? Az ukrán származású szexbálvány és Kutcher már 1998-ban elpróbálták milyen lenne egy párt alkotniuk. A múltidézés a Comedy Central műsorán!

Mila karrierje az Azok a ’70-es évek show-nak köszönhetően lendült be igazán. A színésznő 14 évesen nagykorúnak füllentette magát a meghallgatáson és el is nyerte a szerepet, így aztán 1998-ban elkezdhetett forgatni Ashton Kutcherrel.

A forgatókönyvírók úgy intézték, hogy ők ketten gyorsan egymásba habarodjanak. Csetlés-botlás, némi megcsalással fűszerezett tini viszály és jó adag fekete humor teszik az Azok a ’70-es évek show-t igazán szórakoztatóvá. Az erre fogékonyak vethetnek egy pillantást Ashtonék hajviseletére is.  A viszonylag egyszerű gondolkodású karaktert játszó Kunis a nyolcévados műsorban mutatta a kezdeti jeleit annak, hogy egyszer egyike lehet Amerika száz legdögösebb nőjének.

A két sztár nemrégiben jelentette be összeköltözését, úgy tűnik, tizenöt év kellett, hogy a forgatókönyvből valóság legyen.

A Comedy Centralon szerda éjszakánként te is megnézheted az Azok a ’70-es évek show-t!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások