Divat

Kiegészítők testalkatra hangolva

9299

Kevés olyan nő van, akinek tökéletes az alakja és bármit felvehet, ezért a legtöbben megtanulunk trükközni. Egy-egy jól megválasztott kiegészítő remek eszköz lehet arra, hogy előnyös testtájainkra irányítsuk a figyelmet, kevésbé dekoratív részeinket pedig jótékony homályba burkoljuk. Íme néhány alapelv testalkatra hangolva!

Ha alacsony vagy

Viselj hosszú nyakláncokat, mert ezek hosszítják a törzsed. Fontos, hogy könnyű, finom megmunkálású darabokat válassz, mert a súlyosabb darabok még inkább kihangsúlyozzák apró termeted. Került a bokapántos cipőket, mert vizuálisan szétvágják a lábad, amitől még alacsonyabbnak tűnsz.

Ha erős a felsőtested

Viselj nagy, lógós fülbevalókat! Elvonják a figyelmet a felsőtestedről és az arcodra vezetik a tekinteteket. Meg fogsz lepődni, hogy milyen jól működik! Kerüld a rövid pántos táskákat, hiszen még nagyobbnak láttatják a felsőtested.

Ha magas vagy

Az övet kifejezetten neked találták ki, ugyanis vizuálisan kettévágja a tested, ezért alacsonyabbnak fogsz tűnni. Minél hangsúlyosabb övet választasz, annál hatásosabb lesz az eredmény. Kerüld az aprócska táskákat, komikus hatást keltenek magas alakodon.

Ha övön alul vagy erős

Viselj kendőket és látványos nyakláncokat, hogy a felsőtestedre tereld a figyelmet. Kerüld a csípőöveket, hiszen épp arra a területre irányítják a figyelmet, amit leplezni szeretnél.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások