HotCot

Pippa Middleton nem találja a helyét

9236

Míg Katalin hercegné szemmel láthatóan megtalálta a helyét a világban, húga látványosan keresi az útját, és nem úgy tűnik, hogy egyhamar megtalálná. Lehetőségek persze vannak, hiszen a Middleton név sok ajtót megnyit, de úgy tűnik, nem a megfelelő ajtókon lép be, vagy ha mégis, nem tud élni a lehetőséggel. Nagy kérdés, hogy ki tud-e lépni a nővére árnyékából, vagy mindörökké ő marad a jó seggű húg az esküvőről.

Nemrég jelent meg a könyve, melyben partiszervezési tanácsokat az érdeklődőknek mintegy négyszáz oldalon keresztül. Első körben nem is tűnik elveszett ötletnek, hiszen Middletonéknak partiszervező cége van több évtizede, Pippa is itt dolgozik, így elég valószínű, hogy pontosan tudja, mi kell a jó bulihoz. Mindez azonban csak elmélet, ugyanis a könyvben nem sikerült nagyot villantani, egy halom nyilvánvaló tanácsnál tovább nem megy. Szilveszterkor koccintsunk buborékos itallal, Valentin-napra a legjobb ajándék egy tucat vörös rózsa, nyárra szervezzünk grillezős kerti partit, a csirkéhez pedig a legjobb köret a szezonális zöldség főzve vagy párolva – ezt nagyjából bárki beláthatja józan paraszti ésszel, méregdrága könyv nélkül is. Nem meglepő hát, hogy a mű nem hódította meg a bestseller listákat, mindössze kétezer példányt sikerült eladni belőle. Az üzleti kudarcnál azonban nagyobb baj, hogy nevetségessé vált a közhelygyűjteményével, és azóta is élcelődik rajta a sajtó.

Pippának azonban nem szegte kedvét ez a fiaskó, továbbra is irodalmi babérokra tör. A napokban ugyanis rábólintott egy brit áruházlánc felkérésére: A Waitrose Kitchen című magazinban saját rovatot fog indítani Pippa’s Friday Night Feasts címmel. Ezúttal kulináris tippjeit fogja megosztani az olvasókkal, konkrétan táplálkozási tanácsokat ad és a receptjeit is közkinccsé teszi. A királyi húg nagy örömmel mondott igent a felkérésre, és azonnal munkához is látott, ugyanis lelkes olvasója a magazinnak, amiből már sokszor merített inspirációt. „Ez a rovat egy izgalmas lehetőség arra, hogy megosszam másokkal az ételek és a vendéglátás iránti szenvedélyes elkötelezettségemet” –nyilatkozta.

Reméljük, ezúttal a megfelelő ajtó nyílt meg előtte, és a gasztronómia területén eredetibbnek és tehetségesebbnek bizonyul, mint a partiszervezésben.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások