Mi ez?

Ezért szexelj reggel!

9235

Viszonylag keveseknek vannak erotikus gondolatai az óracsörgés hallatán, és a legtöbben reggelenként azt is nagy eredménynek tartjuk, ha elsőre megtaláljuk a kávéscsészénket. Ez azonban nem jó hozzáállás, ugyanis a reggeli szex rendkívül egészséges, és gondoskodik az egész napi jó közérzetről.

A szex oxitocint szabadít fel, ami nélkülözhetetlen a jó közérzethez és az elköteleződésben is alapvető szerepe van. Ha tehát reggel részesülünk ebben a hormondózisban, az egyrészt biztosítja a jó hangulatot, másrészt egész nap a párunkra fogunk gondolni és alig várjuk, hogy este a karjaiba omolhassunk, és nem nehéz belátni, hogy mindez erősíti a kapcsolatot.

Egy jól sikerült lepedőgyűrés igencsak javítja a hangulatot, és ha ez reggel következik be, egész nap a világbékét fogjuk szorgalmazni.

Az immunrendszernek is komoly lökést ad a huncutkodással járó hormonkoktél, így ha reggelre időzítjük, akár a multivitamin tablettát is megspórolhatjuk.

A reggeli bujálkodás a szív- és érrendszernek is jót tesz. A derék brit tudósok ugyanis kimutatták, hogy akik hetente három reggelt szexszel töltenek, máris sokat tettek a szívroham és az agyvérzés megelőzéséért.

Érdemes hát legyőzni a reggeli letargiát, és egy kis kéjelgéssel indítani a napot, hiszen még egy elkésést is megér ez a rengeteg egészségügyi előny.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások