HotCot

Stallone zaklatta a testvérét?

9191

Nagyon súlyos dolgokról cikkezik a New York Post pletykarovata, a Page Six. Azt állítják, hogy Sylvester Stallone zaklatta a féltestvérét, a tavaly augusztusban tüdőrák következtében elhunyt Toni-Ann Filitit, majd később súlyos dollármilliókkal hallgattatta el. A sztárhoz közel álló források arról beszélnek, hogy Filiti zsarolással vette rá Slyt a fizetésre.

A Page Six birtokába került iratokból kiderül, hogy a Rambo sztárja 26 évvel ezelőtt belement, hogy 2 millió dollárt fizet a féltestvérének, amin felül még élete végéig havonta átutal neki 16 666 66 dollárt (vajon hogy jött kis ez az összeg?), és ezt még évi 50 ezerrel megfejeli, pszichiáterekre és egyéb kezelésekre.

Az iratokban Filiti azt állítja, hogy Stallone, aki mindig is tagadta a vádakat, „fizikai és pszichés” károkat okozott neki. Bár felmerült a per lehetősége anno, végül a felek jogi hercehurca nélkül megegyeztek, a fentiekben részletezett feltételekkel.

Jacquine Stallone, Sly és Toni-Ann édesanyja azt mondja, hogy a megállapodást drogfüggő, pénzéhes lánya kizsarolta a bátyjából. „Toni-Ann napi 65 Oxycontint vett be, és megfenyegette Sylvestert. A drogosok bármire képesek.”

Az anya szerint két fő oka van, hogy Sly belement az alkuba, egyrészt az, hogy segíteni szeretett volna a húgán, másrészt az, hogy akkoriban eléggé forrongott körülötte a levegő, és az ügyvédei azt tanácsolták neki, hogy kerülje inkább el a pereskedést.

Filiti 19 éves fia, Edd azonban máshogy mesél a történtekről, szerinte a család ügyet se vetett az anyjára, mikor újra meg újra elmondta nekik, hogy Sly zaklatja.

A Page Six a színészt is megkereste az üggyel kapcsolatban, a következő nyilatkozatot kapták a sajtósától: „Sajnos a hírességeket, politikusokat, sportolókat gyakran megzsarolják a családtagok, barátok, mindenféle koholt vádakkal, hogy pénzt sajtoljanak ki belőlük.”

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások