HotCot

Nagy dobással kezdett a Beckham palánta – videóval!

9145

Egy pillanatig se gondoltuk, hogy a Beckham gyerekek távol fognak maradni a reflektorfénytől. A kérdés csupán az volt, mikor kap szárnyra a második generáció. A nagy pillanat most érkezett el.

A sort nem a legidősebb csemete, Brooklyn, hanem a második gyermek, Romeo kezdi. A 10 éves kisfiú, aki le se tagadhatná, ki az apukája, rögtön egy nagy dobással indította a karrierjét. Modellkedik, méghozzá nem kispályásan, a Burberry 2013-as tavaszi-nyári kollekciójának az arcaként.

A kampány 35 másodperces filmecskéjében Romeo igazi angol úriemberként pózol az esernyőjével, és abból ahogy felhajtja a kabátja gallérját már most megjósoljuk, nagy szívtipró lesz belőle.

A kampány fotósa, az annak idején Diana hercegnőről is számos portrét készítő Mario Testino, elégedetten nyilatkozott az ifjú Beckham kvalitásairól, kiemelve, hogy a kisfiú „veteránokat” megszégyenítő természetességgel mozog a kamerák előtt. A Burberry kreatív igazgatója, Christopher Bailey is szuperlatívuszokban beszél Romeóról: „Öröm volt vele dolgozni, komolyan mondom, ellopta a show-t.”

A szakemberek dicsérő szavai mellett aggódó hangok is megszólalnak Romeo modellkedésével kapcsolatban. A DailyMail például arról cikkezik, hogy a szülők, akik egyébként példamutatón következetesen nevelték eddig a négy gyermeküket, most nagy hibát követtek el, hiszen a kisfiú így reflektorfénybe került. Mi inkább nem mondunk véleményt, hiszen nem látunk bele, mi áll a döntésük hátterében.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások