Test

A Life1 jegeli az árakat! (x)

9140

Szeretnél sportolni, wellness élményekben részesülni és szépülni, ráadásul egy helyen? Vágyad most valóra válik, hiszen az új-belváros legmodernebb fitnesz-wellness létesítménye, a Life1 Wellness ezt kínálja neked. A létesítmény célja, hogy a rendszeres mozgás, feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét minden emberhez eljuttassa, ráadásul mindezt kulturált, egyedi környezetben, a legmodernebb felszereltséggel, elérhető árakon.

A 3000 m²-es wellness központban a legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és kardiogépek állnak rendelkezésedre, így minden adott az álomalak eléréséhez. A Life1 akkor sem okoz csalódást, ha inkább az aerobicot, a pilatest, a jógát vagy a spinninget részesíted előnyben, hiszen a legkülönfélébb óratípusok közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.

Ha kellemesen elfáradtál vagy csak a mindennapi stresszt szeretnéd magad mögött hagyni, a wellness részlegen lazulhatsz és töltődhetsz, hiszen feszített víztükrű medence, többféle szauna, gőzfürdő és pezsgőfürdő vár, a masszázs részlegen pedig a legkülönfélébb masszázsok közül válogathatsz. Az élményt széles körű és minőségi beauty szolgáltatásokkal fokozhatod: szolárium, kozmetika, 3D műszempilla, manikűr és pedikűr áll a szépséged szolgálatában.

Mindezt egész évben élvezheted, mégpedig rendkívül kedvező áron, hiszen a Life1 most jegeli az árakat. Úgy vásárolhatsz éves (all in) Fitnesz-Wellness bérletet, hogy nem kell egy kisebb vagyont kiadnod egyszerre, ugyanis most havi törlesztéssel juthatsz hozzá, ráadásul kedvezményesen, 18900 Ft/hó helyett mindössze 15990 Ft/hó áron.

További infó ITT.

Kapcsolódó cikkek: