Étel+Ital

Kávéélmény karácsonyra

9137

Már biztos számos oldalt és katalógust feltúrtál, hogy ötleteket meríts a tökéletes, vagy legalábbis ahhoz közelítő karácsonyi ajándékhoz. Sőt, a karácsony közeledtével már valószínűleg kezd eluralkodni rajtad a pánikhangulat, hogy vajon mit vegyél. Valami különlegeset szeretnél, amely egyben személyre szóló is, olyat, ami nem a szekrény mélyén landol, vagy csak porfogó lesz a többi haszontalan ajándék mellett?

Ha szerencsés vagy, a családtagodnak, vagy barátodnak, akinek az ajándékot szánod, van valamilyen hobbija. Például bögrét gyűjt, imádja a macskás cuccokat, vagy rajong a kiváló minőségű kávéért. Ha a legutóbbi igaz rá, akkor igazán könnyű dolgod van. Hogy miért mondom? A Tchibo eszpresszó kávéi közül kiválaszthatod az ízlésének megfelelőt, így az ajándék máris személyre szabott lesz. Ha az erőteljes ízélményt kedveli, ajándékozz neki Tchibo Espresso Sicilia Style kávét. Az eszpresszó a legnemesebb arabica és robusta kávészemek tökéletes keveréke, melyet a Tchibo intenzív pörkölési folyamata tesz teljessé. A Sicilia Style tipikusan dél olasz karakterű kávé, jellemzően erős, sötét színű, gazdag aromájú, testes ital készíthető belőle.

Ha inkább a lágyabb, krémesebb, különlegesebb kávékat kedveli, a Tchibo Espresso Milano Style lesz a tökéletes választás. A Milano Style egy észak olasz stílusban összeállított arabica kompozíció, amelyben a kávészemek több mint 1000 féle aromaanyagát a Tchibo lassú pörköléssel őrzi meg. A Milano Style kávéban a tipikusan észak olasz íz profil bontakozik ki enyhén gyümölcsös karakterrel és étcsokoládéra emlékeztető zamattal. Annak érdekében, hogy az ajándék praktikus is legyen, válassz a Tchibo állandó kínálatából néhány kiegészítőt, amely nélkülözhetetlen a kávézáshoz. A coffe to go bögre például ideális karácsonyi ajándék barátnődnek, hiszen a friss kávét bárhová magával viheti anélkül, hogy kihűlne, sőt a téli hidegben még a kezét is melegítheti vele. A kézi tejhabosítóval és a tejhabosító kannával pedig lágy habot varázsolhat a kávéjára, így akár otthon ülve is a kedvenc kávézójában érezheti magát. Nézz szét a Tchibo weboldalán vagy térj be egy Tchibo üzletbe és garantáltan a legjobb ajándékkal fogsz távozni!

Kapcsolódó cikkek: