HotCot

Ez kell a pasiknak!

9136

Az AskMen.com minden évben megszavaztatja olvasóit, hogy a befutott sok ezer szavazat alapján összeállíthassák a legkívánatosabb nők 99-es listáját. A hagyományokhoz híven idén is megszületett a lista, mi pedig bemutatjuk az első három helyezettet okulásul.

1. Jennifer Lawrence

A Hunger Games 22 éves sztárja elsöprő győzelmet aratott idén, és ezzel a Modern Family sztárját, Sofia Vergarát taszította le a trónról. Az előkelő helyezéshez mindenképpen hozzájárult, hogy a 2012-es év egyértelműen az övé volt, hiszen a Hunger Gamesben nyújtott alakítása alapján a Rolling Stone magazin Amerika legtehetségesebb fiatal színésznőjének titulálta. Persze egy ilyen helyezéshez nem elég a tehetség, a látvány legalább olyan fontos, sőt. Nőies domborulatai és formás idomai miatt Jennifer hollywoodi mércével mérve túl kövér, panaszkodik is emiatt sokat, de úgy tűnik, a férfirajongók – és valljuk be, a nő szimpatizánsok is – épp ezt szeretik benne.

2. Mila Kunis

Ashton Kutcher 29 éves kedvesére nem ok nélkül irigy az exfeleség, Demi Moore. Az ukrán származású színésznőt már több magazin beválogatta a legdögösebb nők közé, idén például az Esquire magazin kiáltotta ki a világ legszexisebb nőjének. Az AskMan szavazói a második helyre juttatták el, de ez is szép teljesítmény, amihez filmszerepei mellett minden bizonnyal hozzájárult az Esquire magazin hasábjain megjelent dögös fotósorozat is. Ez utóbbi egyébként jól értesültek szerint Demi Moore-nál is rendesen kiverte a biztosítékot.

3. Kate Upton

A 20 éves Kate napjaink egyik legkeresettebb modellje, így nem meglepő, hogy bronzérmes lett. Idén a Sports Illustrated Swimsuits Issue címlapja volt a nagy dobása, ami minden bizonnyal megmozgatta a szavazók fantáziáját, de az is hozzájárulhatott a dobogós helyezéshez, hogy a Guess arca immáron két éve, illetve a Victoria’s Secrets darabokat prezentálja igen dögös tálalásban.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások