HotCot

Hollywoodi Armageddon

9134

Rég megdőlt már az a közkeletű tézis, hogy az ellentétek vonzzák egymást. A gyakorlat ugyanis azt bizonyítja, hogy inkább a hasonlót a hasonlóval elve működik a párkapcsolatokban. Hogy mennyire így van ez, azt jól példázza az a románc, amiről mostanában suttognak Hollywoodban: Charlie Sheen és Linsay Lohan állítólag egymásra talált.

Az álompárnak bajosan nevezhető formáció a hírek szerint a Horrora akadva 5. forgatásán jött létre, az élmény hatására pedig Sheenben olyannyira felbuzgott a gentleman, hogy rögtön átvállalta Lohan ezer dolláros adótartozását. Persze az egykori tőzsdecápa pusztán emberi jósággal és empátiával magyarázza a nagylelkűséget, ezt azonban kevesen veszik be, hiszen közismert a vonzódása a nagy mellekhez és a balhés csajokhoz, Lindsay pedig mindkét adottságban bővelkedik, mint tudjuk.

Az érintettek egyelőre tagadják, hogy meghittebb viszonyba kerültek volna, ám ismerve a múltjukat, nehéz elképzelni, hogy kihagynának egy ilyen balhét. Persze, az is erősen foglalkoztatja a bulvárfogyasztó közvéleményt, hogy mi lesz a vége, ha két ilyen botrányhős összeáll, és nem meglepő módon kevesen jósolnak hepiendet. Persze, ha abból indulunk ki, hogy mennyi közös pontjuk van, akár tartós kapcsolat is lehet a dologból. Kérdés, hogy kinek lesz ez jó.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások