HotCot

Útban a trónörökös!

9122

Vilmos és Katalin tavaly áprilisi esküvője óta találgatja a világ, hogy mikor jön a gyermekáldás. A brit királyi ház végül lecsillapította a türelmetlenkedőket, ugyanis hétfőn hivatalosan is bejelentették: útban a trónörökös. Esetükben ez nem stilisztikai fordulat, hanem maga a valóság, hiszen Nagy-Britannia jövendő trónörököse növekszik édesanyja pocakjában.

A terhesség nagyon korai stádiumban van, a magzat még nincs 12 hetes, ám Katalint olyan heves reggeli rosszullétek gyötrik, hogy kórházba kellett szállítani. A felesleges találgatások megelőzése érdekében döntött úgy a királyi család, hogy bejelentik a nagy hírt. A szokatlanul erős rosszullétekből és egyéb tünetekből sokan arra következtetnek, hogy a hercegné ikreket vár.

Természetesen az uralkodócsalád és a brit alattvalók is el vannak ragadtatva a hírtől, James Cameron miniszterelnök pedig a hír bejelentése után szinte azonnal reagált: a Twitteren írta, hogy nagyon örül a hírnek, Katalin és Vilmos pedig csodálatos szülők lesznek. Néhány órával a bejelentés után Ausztráliában már lehetett is fogadni a gyermek nevére és a keresztszülők személyére. Jelenleg a Mary, Victoria és a John van a lista élén, keresztszülők vonatkozásában pedig nem meglepő módon Harry herceg és Pippa Middleton a befutó.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások