Test

Szabad a bűnözés! (x)

9088

A rossz hír, hogy nem elég hozzá egy hónapig csodakapszulákkal tömni magunkat. A jó hír, hogy a Life1 Wellness jóvoltából a végeredmény tavaszra akár életünk legjobb formája is lehet, méghozzá anélkül, hogy le kellene mondanunk a forralt borról és a mákos bejgliről.

A Corvin Sétányon található fitnesz-wellness központ most különleges karácsonyi meglepetéssel kedveskedik azoknak, akik szeretnének az ünnepek után mihamarabb csúcsformába lendülni.

Egy karácsonyi fitnesz csomaggal, mely a 12 aerobic vagy fitnesz belépés, a 6 wellness alkalom, a 30 perc szolárium és a 30 perces masszázs mellett egy basic fitt állapotfelmérést illetve személyre szabott edzésterv elkészítését is tartalmazza. Mindezt nagyon kedvező áron, 32 170Ft helyett 19 900-ért.

Ha valaki még komplexebb, még speciálisabb tréningre vágyik, akkor a Life1 Wellness a 12 hetes „Get in Shape” programot ajánlja. Itt az állapotfelmérés és étkezési tanácsok mellett heti egy edzés személyi tréner felügyelete alatt folyik, ami után a wellness részlegben lehet lazítani, vagy éppen barnulni a szoláriumban, és havonta még egy lazító masszázs is jár mindezek mellé. A VIP szekrény már csak hab a tortán. Mindehhez pedig fantasztikus áron, 38%(!) kedvezménnyel lehet egészen december 31-ig hozzájutni, 127 970Ft helyett 79 900-ért.

Természetesen nemcsak saját magunkat lephetjük meg ezen fantasztikus formába lendítő programok valamelyikével, karácsonyi ajándéknak is kiválók.

Bővebb információ: Life1 Wellness

Kapcsolódó cikkek: