Divat

Kaptafára hangolt táskák

9087

Akármilyen jól megkomponált, harmonikusan összeválogatott öltözéket könnyedén porrá zúzhatunk, ha nem passzol tökéletesen a táska és a cipő.  „A kifinomult elegancia egyik legszembetűnőbb formája természetesen a táska és a cipő összhangjában rejlik.” –árulja el a titkot Szilas Rita, a La Masni tulajdonosa. Hiába dúskálunk pazar kiegészítőkben, ha ezt a kettőt nem tudjuk összehangolni, ám kevés csaj mondhatja el magáról, hogy minden táskájához kifogástalanul illő lábbelije akad, ezért a Galicza Eszter és Szilas Rita dizájner párosnak mentő ötlete támadt.

A két, fiatal, dinamikus tervezőről már korábbi cikkeinkben is olvashattatok, például itt és itt. Rita a meglepő, merész táskanagyhatalom, Eszter pedig filmesztéta múltja ellenére sem engedi ki kezéből a kaptafát egy pillanatra sem. Ízléses, elegáns és elképesztő cipellői sokunkat megigéztek már. A két kreatív csajt egy pink színű dobókocka táska hozta össze, így bátran állíthatjuk, a kocka el volt vetve, mikor közös projektjük megszületett. Eszter rafinált, ám mégis nőies kiegészítőket (többnyire cipőket, karkötőket) tervez Rita öltözékeihez. Az emancipált susztert  azonban legjobban a La Masni táskái inspirálták.

Szilas Rita évről-évre egyre jópofább és hajmeresztőbb rakodóterekkel lepi meg vásárlóközönségét.  A legújabb kreációja egy csinos festőpaletta. A különleges darab színvilágát, hangulatát idéző minták, formák megjelennek Galicza Eszter cipőin is. „Egy laza  mozdulattal könnyen lecserélhető  kiegészítőket, díszeket készítek egy-egy cipőhöz, így ha valaki  üzleti tárgyalásra, munkahelyre, alkalomra megy, a megfelelő, apró, kis kellékekkel lehet elegáns. Ha viszont a feszített tempó után egy kis buliba indul, vagy csak vicces kedvében van,  lehajol, lecsatolja az előzőt és  feltesz egy másik,  bohókásabb darabot, és máris más lesz az egész szett.  Mindig figyelek arra, hogy a cipőim összhangban legyenek Rita öltözékeivel, táskáival. A pink dobókockának bohém hangulata van, ebben az esetben a lábak is megengedhetnek maguknak egy kis relaxot! Korábban már bemutattam Lajost, a csupa csipke, csupa báj, pompadúr uralkodómat. Most újra előkerült. A La Masni finom, bézs színű, kámzsanyakú őszi –téli kollekciójához remekül passzol.” – meséli Eszter.

Még több cipő a galériában!

Rita is inspirálónak tartja a közös munkát: „Eszterrel igazán harmonikusan tudunk együttdolgozni. A táskáim klassz partnerekre találtak a cipőiben. Nekem a táskák a gyengéim, aki kicsit is ismer, annak nem kell elmondanom, hogy ezekkel tudom a leginkább kifejezni a gondolataimat. Hónapról hónapra eszembe jut egy újabb, vadító darab. Nem tudok leállni, nem is akarok!”

Reméljük, hogy eszükbe se jut, és megállás nélkül pörögnek tovább!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások