Mi ez?

Ördög Nóri gyermeket vár!

9069

Már egy ideje rebesgetik, hogy Ördög Nóri és férje, Nánási Pál szülői örömök előtt állnak. Az X-Faktor szombat esti adását nézők is észlelhették, hogy valami nem olyan kedvencükön, mint szokott, mintha felszedett volna néhány kilót. Bár sokan elintéztük annyival, hogy biztos csak nagyon rafinált a ruha… vagy mégsem?

Mégsem, mint azt Ördög Nóri ma az Angyalműhely oldalára írt bejegyzésében bejelentette, nem a ruha szabásától tűnt teltebbnek, hanem attól, hogy gyermeket vár.

"Bár sok újdonságot nem tartogatok, mert annak az örömét, hogy én oszthassam meg a hírt akkor, amikor szeretném, és azokkal, akikkel szeretném, már hetekkel ezelőtt elvették tőlem a kíváncsi - és sajnos nem egy esetben kifejezetten rosszindulatú - újságírók. De annak az örömét semmi sem veheti el tőlem, hogy igen, valóban kisbabát várunk Palkóval!
Büszke vagyok a növekvő pocakomra, büszkén viselem a plusz kilókat, és eszem ágában sem volt indokolatlanul hosszan titkolni a nyilvánvalót, egyszerűen csak most jutottam túl azon a bizonyos kritikus 12. héten." – teszi még hozzá, azt se hallgatva el, hogy a boldogságért meg kellett küzdeniük párjával, hiszen miután kiderült, hogy természetes úton nem lehet gyermekük harmadjára sikerült a mesterséges megtermékenyítés.

"Nem bosszantani szeretnék, hanem reményt adni." – üzeni azoknak a pároknak, akik már sokkal régebb óta szeretnék, ha ez a csoda velük is megtürténne.

"Csendesen, nyugodtan és kimondhatatlanul boldogan készülök életem legfontosabb időszakára!"- írja még. Gratulálunk és a legjobbakat kívánjuk!

A blogbejegyzést ITT olvashatjátok el.

Ördög Nóra első babavárós fotóját Nánási Pál blogján láthatjátok: ITT.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások