Divat

Dorothy Perkins Kardashian Kollection képekkel

9068

Mindig kis szájhúzgálással figyelem, amikor egy celeb saját kollekciót tervez. A parfümöket már meg sem szagolom, mert nem vágyom arra, hogy olyan illatom legyen, mint teszem azt J Lonak. És mivel ezúttal a Kardashian-testvérekről van szó, alapvető vonakodásom már-már epikus méreteket öltött.  Sőt, a helyzet nem lett jobb még a promó fotó után sem. Valahogy nem érzem át ezt a leopárd-dekoltázs témát. De képzeljétek! Mire az egészet megnéztem, egészen vállalhatónak látom a kollekciót. Nézzünk egy kis ízelítőt a mélyponttól a csúcsig, és tekintsünk el attól, hogy mégis kik azok a Lumnitzer Kardashian-nővérek!

 

Leopárdos, nagyon nem:

Elismerem, valami miatt távol állnak tőlem az állatminták. Nevezzétek személyes elfogultságnak, de én a magam részéről ezeknél sokkal jobbakat tudok akár turkálni is. Jó hír viszont, hogy az ára nem vág földhöz, £ 25-50 között mozognak.

Átlagos, nem nagyon:

Egyszerűen semmi különös. Tényleg. Nem rosszak, de abszolút „mainstream”, hiszen semmilyen szempontból nem mutatnak túl az aktuális trendeken; ez egyébként a kollekció nagy részéről elmondható. Azért az anyagokra érdemes odafigyelni, mert ezek a ruhák tényleg jól vannak megcsinálva. Elvileg csinosan állnak minden típuson.

Romantikus, igen-igen!

Variációk ugyanarra a mintára. Mainstream, igen, mégis van bennük valami különleges.

Cyber-szexis, mindenképp!

Azt, hogy egy ruhadarab mennyire újszerű, talán az mutatja leginkább, hogy bajban vagy, ha józan paraszti ésszel kombinálni akarod valami mással. És mégis, amikor sikerül, valami nagyon új és mutatós dolog születik. A következő darabok láttán felszaladhat néhány szemöldök (az enyém is, igen), de ha sikerrel jársz, izgalmas outfiteket adhatnak. Személyes kedvencek következnek.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások