Test

Csak nyerhetsz a bajnokok napján! (x)

9025

Október 13-án szombaton bárki beszélgethet, együtt edzhet többek közt Szilágyi Áronnal, Tóth Dáviddal, Kulifai Tamással, Pauman Dániellel és Balzsay Karcsival a Life1 Wellness Központban.

A reggel 8-tól délután 5-ig tartó rendezvényen a méltán neves sportolók jelenléte azonban csak a hab a tortán, hiszen számos egyéb meglepetés is várja az érdeklődőket. Például ha nincs még bérleted, a kedvezményes All in belépőjegy, mely most csupán 990Ft-ba kerül, és az összes aznapi edzésre feljogosít. Ha pedig megtetszett a kínálat, akkor a start bérleted most 6990Ft helyett 3990Ft-ért vásárolhatod meg!

Emellett azt is kipróbálhatod, mennyire vagy csúcsformában, az uszodában tesztelheted, mennyi idő alatt úszol le 100 métert, a cardio részlegen pedig evezés/regatta bajnokság lesz, ahol 500 métert kell teljesíteni a lehető leggyorsabb tempóban. A győztesek természetesen nem távoznak üres kézzel: 10 alkalmas kombinált bérlettel gazdagodnak.

Ha pedig elfáradtál a csoportos órákon vagy a nagy versenyzésben, akkor a wellness részleg bőrfoteleiben pihenheted ki a fáradalmaidat, vagy lazulhatsz a szaunában, pezsgőfürdőben.

Megtetszett a bajnoki szombat ötlete? Bővebb információért katt IDE!

Kapcsolódó cikkek: