Mi ez?

Színezd ki az őszt a horoszkópod szerint!

9015

Testi és lelki egyensúlyunk egyik alapfeltétele, hogy felvegyük a természet ritmusát, mely így ősszel elcsendesedésre, nyugalomra int minket. Ezt sokféleképpen elérhetjük, többek közt a megfelelő színek szolgálatunkba állításával, melyek kiválasztásához segítségül hívhatjuk a horoszkópunkat is.

A Kosok színe a tettvágyat, impulzív viselkedést erősítő piros, mely sok esetben dühös reakciót vált ki a külvilágból. Ha a jegy szülöttei szeretnék az ősz romantikusabb, csendesebb hangulatát átélni, akkor a piros szelídebb árnyalatait válasszák – akár a hálószobájukba is – vagy ideiglenesen inkább a hidegebb színekre voksoljanak.

A Bikák nyugodtságát és szilárd jellemét a rózsaszín, a rezes vörös, a fémes hatású színek fejezik ki leginkább. Jól teszik, ha minél többet alkalmazzák a környezetükben levő tárgyak megválasztásakor, mert ezek az árnyalatok teremtik meg körülöttük az annyira vágyott harmóniát.

Az Ikrek jegyűeknek a citromtól a narancsig a sárga mindegyik árnyalata jól áll, és kifejezi élénk személyiségüket. Ha nyugalomra vágynak, akkor a sárga halványabb, melegebb árnyalatait hívják segítségül mind öltözködésben, mind a kiegészítők választásakor.

A Rákok érzékeny világát az ezüstszürke halvány, sejtelmes árnyalatai uralják. Ruhák tekintetében is jó választás számukra az ezüstszálat tartalmazó szövetek viselése. Tárgyak tekintetében is a fémesen csillogók közt érzik magukat a legjobban. Ahhoz, hogy ne legyen túlságosan rideg így a környezetük, lágy vonalú mintákkal, formákkal keverjék a fémes árnyalatokat.

Az Oroszlánokhoz – az állatok királyához méltóan – az arany színe illik a leginkább. Otthonukban, öltözködésükben akkor fejezik ki lényüknek különlegességét, ha a Nap színeit használják. A különleges, díszes minták nyugtatóan hatnak rájuk, mert önmaguk fennköltségét látják visszatükröződni bennük.

A Szüzek színei a tengerkék, és mivel földjegy, így a sötétbarna és a zöld árnyalatai is hozzájuk kapcsolhatók. Nyugtatóan hatnak rájuk a kockás, esetleg pepita mintázatú kiegészítők, anyagok. Otthonukban szabályos rendszere van mindennek, hiszen a Szűz jegyű ember csak akkor tud pihenni, tökéletesen kikapcsolni, ha körülötte minden a helyén van.

A Mérlegek tapintatos, figyelmes lényéhez a kék árnyalatait társítják. Ha fokozni szeretné elbűvölő hatását, akkor a rózsaszín az ő színe, azonban ha hivatalos ügyben jár el, vagy békéltetésre kérik fel ismerősei – amiben a Mérleg gyakran segít – a halványzöld a tökéletes választás.

A Skorpiók elragadó, céltudatos, ugyanakkor lobbanékony természetéhez a vörös árnyalatai illenek. A természet sötét színei mély nyugalommal árasztják el a zodiákus ezen szülötteit, intuíciójuk hatásukra nagyon felerősödik. A gesztenyebarna és a bőr kiegészítők igazán kifejezőek számukra.

Az optimista, intellektuális és bölcselkedésre hajlamos Nyilasok békéjét a sötétkék és bíbor színek hozzák el. Lakásukhoz a világos színű fa bútorok és kiegészítők illenek, ezek prezentálják szabadságszeretetüket. Fontos számukra a természet közelisége, így virágmintázatok, ókori jelenetek illenek otthonukba.

A fegyelmezett, ambiciózus és megfontolt Bakok érzelemvilágát és napi hangulatát a sötétszürke, fekete és sötétbarna fejezi ki. Ha eldöntik, hogy a terheiket levetik egy kis időre, és megpihennek, jól teszik, ha a barnás színek középvilágos árnyalataival veszik körbe magukat.

Az eredeti, intellektuális és humánus Vízöntők folyton mozgásban levő elméjének a türkizkék a megnyugtató színe. Attól függően, hogy fokozni vagy lassítani szeretnék agyuk működését részesítsék előnyben e színnek az intenzívebb illetve a halványabb változatait kiegészítők, szobaszín választásakor.

A fantáziadús, önzetlen és naiv Halak szülöttek színe a halvány tengerzöld. Az áttetsző, lágy esésű anyagok illenek hozzájuk. Idealista lényükre jó hatással vannak a finom, hullámos formák, fátylak, valamint az üvegdíszek, és csavart formájú lakberendezési megoldások.

Szeretnél még többet megtudni magadról? Kíváncsi vagy, milyen eseményekre készülj fel? Csatlakozz a HoroszkópPluszhoz a Facebookon napi horoszkóp és bioritmus előrejelzésedért, vagy kattanj rá a horoscopeplus.hu-ra, ahol iPhone-ra és iPadre letölthető kínai, azték, kelta horoszkópok, perui jóskövek (hogy csak néhányat említsünk a kínálatból) mesélnek rólad és a sorsodról.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások