Divat

Trend élőben

8966

Első kézből szeretnél értesülni a legfrissebb divattrendről? Szerda délután irány a budapesti Szent István tér, ahol Dankó Ágnes divattervező mutatja be a Magenta idei, őszi–téli kollekcióját. A Joy-jal közösen szervett show lesz az év egyik utolsó nagyszabású, szabadtéri bulija. A ruhákon kívül sztárfellépőkkel és egy meglepetés performance-szal készülnek a szervezők és mindenkit szívesen látnak, a részvétel ingyenes!

 

A Magenta divatbrandet Dankó Ágnes divattervező hozta létre 2005-ben. Elsődleges célja olyan viseletek megalkotása volt, ahol a kényelem és a nőiesség tökéletes harmóniát alkotnak. Ruhák, melyek egyszerre trendik, szépek és viselhetők a mindennapokban. Mindennapi munkájához azok a nők adnak inspirációt, akik az ő ruháiban teljesednek ki.

A bemutatón szereplő új kollekciót is a harmónia és a könnyedség hatja át, fő meghatározói pedig az idei szezon domináns színei: a zsálya, a meggy, a gesztenye és a camel, valamint legfontosabb alapanyagai a muszlin, a szatén, a csipke és a fényes vagy matt kötöttek. A kiegészítőkről a Moni’s őszi/téli ékszerkollekciója gondoskodik.

Az est háziasszonya Kiss Ramóna, sztárfellépője pedig Muri Enikő lesz, a műsor után pedigsaját dj fellépésével, éjfélig tartó parti veszi kezdetét! Gyertek, mi ott leszünk!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások