Asia Race

Oroszországból, szeretettel

8905

Útban hazafelé a Terepes Csajok végre egy lélegzetvételnyi időhöz, és internethez jutottak, amit arra használtak, hogy írjanak néhány sort és küldjenek pár szenzációs fotót rajongóiknak.

„Sok-sok nehézség árán, rengeteg kalanddal a tarsolyunkban indulunk hazafelé. Színes történetek, csodák tömkelege az, ami végigvitt bennünket Kelet-Európán, és egy csepp Ázsián. Boldogok vagyunk, mert úgy érezzük, nagyon sokan szeretnek bennünket! A sok telefonhívás, sms, e-mail és a facebookos szurkolás is erről győzött meg bennünket. Nagyon jólesett, köszönjük! Tudjátok, amikor az ember több hétig, távol a saját megszokott világától, egy kis közösséggel összezárva él, szívet melengető egy-egy otthoni üzenet!

Sokat jelentett az is, hogy bárhol jártunk, bárkivel találkoztunk, meghívtak, megajándékoztak bennünket. Bár oroszul nem tudunk, a barátságkötéseknek nem volt nyelvi akadálya! Még a cirill betűkkel is megbarátkoztunk, bár sokszor megtréfáltak bennünket.

Köszönjük a túra szervezőinek, hogy új tájakon járhattunk. Földünk erre is gyönyörű!

Köszönjük versenyzőtársainknak a rengeteg, és hatalmas segítséget, amit az út során nyújtottak. Elsősorban a Mikus teamnek és a Non stop csapatnak. Köszönjük támogatóinknak! Nem utolsó sorban pedig, köszönünk mindent nektek, a szurkolóinknak!”

A galériáért kattints ide!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások