HotCot

Európa legjobb pasijai 7.

8818

Bár tegnap este volt egy rövid időszak, amikor úgy tűnt, Dávid megtréfálhatja Góliátot, a csoda ismét elmaradt. A görögöknek körülbelül annyi esélyük volt a németek ellen, mint a spártai háromszáznak a perzsákkal szemben, de leszámítva azt a néhány percet, közel sem voltak olyan hősiesek.

A franciák és spanyolok régi ismerősök. Területekért, gyarmatokért és befolyásért sokat hadakoztak a történelemben, váltakozó sikerrel. Ma az a tét, hogy melyik válogatott játszhat szerdán a portugálokkal a döntöbe jutásért. Casillaséknak elvileg több esélyük van, de a franciákkal soha sem lehet biztosra menni. A spanyol csapatól sajnos hiányzik a legnagyobb szívtipró David Villa, így mást kerestünk helyette. Franciás csengésű neve miatt mai választottunk Gerard Piqué. A Barcelona 192 cm magas védője egy ideje a pletykalapok kedvence is barátnője Shakira miatt. Az énekesnő, mint egy igazi drukker most is ott van minden meccsen a lelátón, a szemfüles operatőrök olykor ki is szúrják a tömegben. A legfrissebb hírek szerint, ha ma ez ma este is megtörténik, érdemes lesz megnézni a hasát. Állítólag hat hete hordja a szíve alatt a legifjabb Piquét.

 

 

A másik táborból nézzünk egy olyan szépfiút, aki valószínűleg összefut majd néhányszor a pályán Piquével. Florent Malouda ugyanis támadó, mellesleg abban a Chelseaben játszik, amelyik megnyerte idén a bajnokok ligáját. Egy sztárfociástához méltón ő is sérókirály, leaglábbis az volt, jelenleg kopasz fejjel játszik.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások