Mi ez?

Így lesz pikáns a lánybúcsú

8811

Az esküvő előtt mindenki szeret kirúgni a hámból, így nem csoda, hogy a lánybúcsú intézménye évszázadok óta virágzik. Hagyományosan arra szolgált ez az esemény, hogy a menyasszony leendő férje nélkül, utoljára szórakozzon egyedül, elbúcsúzzon barátnőitől, női rokonaitól és felkészüljön élete következő szakaszára. Ma már persze nincs ekkora tétje, hiszen az esküvő nem jelent olyan drasztikus változást, és férjes asszonyként is nyugodtan lehet csajos estét szervezni, de egy jó buliból a modern arák sem szívesen maradnak ki, így a lánybúcsú kitörölhetetlenül beépült az esküvői koreográfiába. Olyannyira így van ez, hogy külön iparág szakosodott a szervezésükre, és zavarba ejtően sokféle megoldás közül választhatunk. Lehet hagyományos ereszd-el-a-hajamat parti, de benevezhet egy wellness hétvégére is a női szakosztály, ahogy az extrém megoldások sem ritkák. Bármit is választanak a részvevők, egy közös pont biztosan felfedezhető ezekben a megmozdulásokban: illik pikáns kellékekkel figyelmeztetni az ünnepeltet jövőbeni házastársi kötelességeire. Ezt szem előtt tartva körülnéztünk egy szexshopban, hogy felfedezzük, mivel lehet fokozni a hangulatot.

Pikáns jégkockák

Jégkocka készítő formákból többfélét is találtunk, és szinte azonnal alapkelléknek minősítettük. Egyszerre vicces és meghökkentő, ha az italokban például spermium alakú jégkockák úszkálnak, de a pénisz alakúban is látunk potenciált. Nemcsak pajzán dekorációs eszköz, hanem remek feladat lehet a leendő menyasszonynak, hogy fagyasztás közben ellenőrizze, elég kemények-e már. A lánybúcsú végeztével pedig felajánlhatjuk az ifjú párnak, megalapozva ezzel a közös háztartásukat.

A függetlenség vége

Igaz, ma már nem jelent olyan komoly változást a házasság, mint néhány évtizeddel ezelőtt, az esküvő és a lánybúcsú mégiscsak a függetlenség elvesztéséről és a komoly elköteleződésről szól, és a barátnők előszeretettel figyelmeztetik is erre a leendő arát. Találtunk is erre egy remek eszközt, egy bokára applikálható golyót, amit akár egész este viselhet a házasulandó, hogy szokja a kötöttségeket. Kevésbé kegyetlen barátnők megkímélhetik ettől, és csak egy-egy vicces feladat erejéig kötelezhetik a viselésére.

Szürke hétköznapok ellen

A másik klasszikus poénforrás ilyen esetekben – különösen a már házas résztvevők részéről – a szürke hétköznapokkal való riogatás. Persze ez ellen is felvértezhetik a leendő arát a gondos barátnők, például egy merész köténnyel, amit a konyhai ténykedés izgalmasabbá tételére vethet be. Találtunk is egy olyan darabot, amivel garantáltan fűszeresebb lesz az étel - már ha egyáltalán elkészül.

Ki megy el a végén?

Szintén komoly lehetőséget láttunk az erotikus társasjátékban, ami pajzán nászajándékként is megállná a helyét, de megelőlegezhető már a lánybúcsún is. A játékmezőkön haladva ugyanis egyre izgalmasabb erotikus feladatokat kell teljesíteniük a résztvevőknek, amik nemcsak egy forró estét alapozhatnak meg, hanem arra is remek lehetőséget teremtenek, hogy jobban megismerje egymást az újdonsült házaspár.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások