Mi ez?

Segítő kövek

8791

Az embereket mindig is lenyűgözték a drágakövek, féldrágakövek. Vannak, akiknek csupán az esztétikai és a pénzre átváltható értékük számít, azonban sokan állítják, rezgéseikkel hatnak ránk, mintegy átprogramoznak minket. Minden egyes ásványnak megvannak a maga áldásos tulajdonságai, de azt se árt figyelembe venni, hogy melyik csillag jegyében születtünk, ha igazán a javunkra szeretnénk fordítani erejüket.

Kos

Gyémánt: Miközben rakétaként törsz előre, hajlamos vagy megfeledkezni a részletekről, holott a sikerhez erre is szükséged van. Ez a nemes drágakő egyrészt a rendszerező képességed növeli, másrészt szerencsét és jólétet hoz a számodra.

Ametiszt: Nem rólad fogják megmintázni a türelem szobrát, ráadásul ha a dolgok nem a szájízed szerint alakulnak, iszonyatos dühre tudsz gerjedni. Az ametiszt ezt a hirtelen agresszivitásod szelídíti meg.

Smaragd: Időnként neked is szükséged van a pihenésre, arra, hogy lecsendesítsd az elméd. Számodra ez igencsak nagy feladat lehet, de a smaragd segíthet.

Bika

Smaragd: A Koshoz hasonlóan te is jó hasznát veheted a smaragdnak, bár más szempontból, te ugyanis alapból nyugodtabb típus vagy. Neked a kreativitásod kibontakoztatásánál válhat hasznodra.

Rózsakvarc: Szereted, ha a környezetedben békesség, harmónia uralkodik. Ha társaságba mész a rózsakvarc ékszerek nemcsak esztétikai szempontból válnak a javadra, de azt is elősegítik, hogy megteremtsd magad körül az annyira vágyott kedélyes hangulatot.

Lapis lazuli: Szeretsz szilárd talajt érezni a lábad alatt, ez az ásvány segít megteremteni ezt az érzést, növeli az önbizalmad.

Ikrek

Achát: Időnként úgy érzed, hogy nem vesz elég komolyan a környezeted, a mondanivalód süket fülekre talál? Próbáld ki az achát erejét, mely a te esetedben a kommunikáció gördülékenységét biztosítja.

Turmalin: Sziporkázó elmével áldott meg az ég, ám ugyanakkor gondolataid folyamatosan csaponganak. A turmalin azonban segíthet növelni a koncentráló képességed, például ha egy fontos feladatra kell összpontosítanod, vagy meditálni szeretnél.

Citrin: Még te se lehetsz mindig könnyed és vidám. Azonban törekedhetsz rá, citrin viselésével könnyen jó passzba kerülhetsz akkor is, mikor nem látod olyan ragyogónak a napot, mint máskor.

Rák

Gyöngyök: A döntéshozással bizony hadilábon állsz, nehezen mondod ki a végső szót, hiszen alaposan körüljárod a kérdést, megvizsgálva minden érvet és ellenérvet. A gyöngyök segítenek felszínre hozni belső bölcsességed, és így megkönnyíteni a döntést.

Holdkő: Mikor úgy érzed, hogy nem vagy önmagad, mikor már környezeted is jelzi, hogy szeszélyesen viselkedsz, akkor hívd segítségül a holdkövet.

Peridot: Az Ikreknek a citrin, neked pedig a peridot vidítja fel a lelked az esős napokon.

Oroszlán

Rubin: Veled született sármod mindenkit lehengerel. Ám az életben akadnak olyan helyzetek, mikor ez nem elég. Ekkor fordulj a rubinhoz, mely biztosítja számodra, hogy a lehető legkönnyebben kommunikáld le a vágyaidat a környezeted felé.

Topáz: Testi és lelki blokkjaidat is oldja, hozzájárulva, hogy ragyoghass. Nagy összpontosítást igénylő feladatoknál is érdemes viselned.

Tigrisszem: Javítja az észlelésed, hozzájárul szellemi fejlődésedhez és erősíti a megérzéseidet, melyeknek alkalom adtán jó hasznát veheted.

Szűz

Zafír: Nagyon precíz, lelkiismeretes és szorgalmas vagy. Időnként azonban neked is lazítanod kell, el kell szakadnod a hétköznapok gondjaitól-bajaitól. Ebben a zafír lehet a segítségedre, ami nem mellesleg a kedélyedre is jó hatással van.

Ametiszt: Mások által jelentéktelennek tartott részletek miatt is hajlamos vagy aggódni. Viselj ametiszt ékszert, hogy lazábban tudj hozzáállni a dolgokhoz.

Karnélia: Nem érzed magad biztonságban? Megingott az önbizalmad? A karnélia segít elűzni ezeket a negatív érzéseket.

Mérleg

Opál: Várod az ihletet, de mintha szabadnapot vett volna ki a kreativitásod? Ez a drágakő visszacsábíthatja hozzád.

Peridot: Mikor úgy érzed, hogy nehezedre esik feltárni szíved vágyát mások előtt, akkor hívd segítségül.

Jade: A számládon a hiány felé billent a mérleg nyelve? Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy ismét egyensúlyba, pozitív irányba tereld. Rásegítésként tarts egy darab jadét a pénztárcádban, hogy emlékeztessen: megérdemled a jólétet.

Szeretnél még többet megtudni magadról? Kíváncsi vagy, milyen eseményekre készülj fel? Csatlakozz a HoroszkópPluszhoz a Facebookon napi horoszkóp és bioritmus előrejelzésedért, vagy kattanj rá a horoscopeplus.hu-ra, ahol iPhone-ra és iPadre letölthető kínai, azték, kelta horoszkópok, perui jóskövek (hogy csak néhányat említsünk a kínálatból) mesélnek rólad és a sorsodról.

 

Skorpió

Ónix: Skorpióként valószínűleg vonzanak a misztikus tanok, történések. Ha szeretnéd felébreszteni tudatalatti képességeidet, fordulj az ónix mágikus erejéhez.

Fekete gyöngy: Rendkívül erős kisugárzással rendelkezel, ha bárhol is megjelensz, minden szem rád szegeződik. A pozitív benyomást azonban szúrós megjegyzéseiddel rövid időn belül le tudod rombolni. A fekete gyöngy azonban képes megszelídíteni személyiségednek eme nem túl optimális vonását.

Gránát: Általában nem küzdesz libidó gondokkal, de ha valamiért mégse érzed magad olyan vonzónak, akkor viselj gránátból készült ékszert, ami nemcsak a kisugárzásod növeli, de szépséged is kiemeli, valamint az életerődet, érzékenységedet is magasabb szintre emeli.

Nyilas

Türkiz: Bár általában jó kedélyű vagy, időnként hajlamos lehetsz „bedepizni”, és ilyenkor agresszívvé válhatsz. Fékezd meg a rossz kedvedet és kitöréseidet türkizzel, ami egyébként a balesetektől is véd.

Topáz: Mágneses vonzerőt kölcsönöz neked, melynek egy-egy vacsora partin ugyanúgy jó hasznát veheted, mint egy üzleti tárgyaláson.

Kvarc: Te is azon Nyilasok közé tartozol, akik az egyik pillanatban még nagykanállal habzsolják az életet, a másikban pedig átváltanak puritán üzemmódba? A kvarc ezt a kettősségedet segít kiegyensúlyozni.

Bak

Hópehely obszidián: Vezetői képességeid vitathatatlanok, azonban esetenként túl mereven kezeled a dolgokat. Ez a drágakő segíthet, hogy mindig, minden helyzetben kellően rugalmas tudj maradni.

Gránát: Igazán szép ajándékokkal kecsegtet, ha rendszeresen használod a gránát erejét: magabiztossággal, flexibilitással és sok értékes baráttal.

Zafír: Soha semmibe se ugrasz fejest, szereted átlátni a dolgokat, mielőtt döntést hozol. A zafír a tisztánlátásod erősíti.

Vízöntő

Ametiszt: A jó kommunikációs képesség már félsiker, és ez az ásvány nagymértékben segít, hogy barátságosan, szeretetteljesen tudj közeledni embertársaid felé.

Borostyán: Sajnos senki se kerülheti el a lelki sérüléseket. Te sem. A borostyán azonban segíthet, hogy a sebek minél hamarabb behegedjenek. Ha tanácsra van szükséged, vagy tanácsot kérnek tőled, akkor is jó hasznát veszed, felszínre hozza bölcsességed, hogy a lehetséges megoldások közül a legjobbat tudd választani vagy javasolni.

Hematit: Időnként hajlamos lehetsz túlságosan is elrugaszkodni a földtől. Álomvilágodból a hematit segíthet visszatérni a realitások talajára.

Halak

Vérkő: Úgy érzed, hogy kezdenek összecsapni a hullámok a fejed felett, és az ár el fogja sodorni fáradtságos munkával felépített „kikötődet”? A vérkő ereje segíthet szilárd alapokat alkotni, illetve megtartani a menedéked.

Akvamarin: Növeli a koncentráció-képességed, illetve akkor is jó hasznát veszed, ha az ösztöneidet szeretnéd használni egy-egy helyzet megoldásakor.

Opál: Elűzi az aggodalmaidat, megnyugtat, és akkor is bevetheted, ha valamely rossz szokásodat, függőségedet szeretnéd egyszer és mindenkorra magad mögött hagyni.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások