Test

Nyáron is csúcsformában! (x)

8773

Miről szól a nyár? A pihenésről, az élet élvezetéről, a nyaralásról. Azonban a lazábbra vett tempónak megvannak a maga hátulütői. Például, hogy a tavaszi megújulás során ledolgozott zsírpárnák ismét megjelennek rajtad. Ne hagyd!

Nem arra gondolunk, hogy még véletlenül se egyél meg egy fagyit, ne kortyolgass el alkalmanként egy-egy pohár minőségi, zamatos bort. Inkább válaszd a Life1 Wellness által kínált lehetőségek valamelyikét: köredzés (Giryafit, Crossfit), zsírégető kondi óra flexi barral, power jóga, bodyballs, Hot-iron, Pilates és még hosszasan sorolhatnánk a kínálatot.

A kimerítő edzések után pedig kényeztesd magad tovább a 3000 m²-es fitnesz-wellness központ wellness és SPA részlegében, ahol a felüdülés mellett különféle masszázsok és testkezelések segítségével még inkább csúcsformába lendülhetsz.

Ráadásul a Life1 Wellness most különleges bérletakcióval kedveskedik minden már meglévő és leendő vendégének, 21% és 30% kedvezménnyel lehet hozzájutni a 2 és 3 hónapos bérletekhez. Extra ajándékként pedig 10 nap „nyári szabadság”, azaz szüneteltetés is jár a bérletekhez, hogy ha elmész nyaralni, ez az idő ne vesszen el. A további részletekről a Life1 Wellness honlapján olvashatsz: ITT.

Kapcsolódó cikkek: