Szépség

Intimplasztika a nászéjszakára

8761

Magára valamit is adó plasztikai sebész nem tervez hosszabb szabadságot az esküvői szezon idejére, ugyanis az utóbbi években egyre több leendő ara fekszik kés alá a nagy nap közeledtével, hogy tökéletes külsővel mondhassa ki a boldogító igent.

Jogos az igény, hogy életük nagy napján a menyasszonyok a legjobb formájukat hozzák, kivívják a násznép elismerését, és az esküvői fotókat még évek múlva is jó érzéssel nézegessék. A brideorexia néven elhíresült átmeneti testképzavar kisebb-nagyobb mértékben érinti az esküvő előtt álló nők nagy részét, ám egyre többen vannak olyanok, akik kisebb-nagyobb plasztikai műtéteket is bevállalnak a cél érdekében. A legnépszerűbb beavatkozás az ajakfeltöltés, a mellnagyobbítás és a zsírleszívás, de sokan kérnek botox kezelést is.

A menyasszonyok egy másik csoportja nem fekszik kés alá, viszont beneveznek olyan kezelésekre, amik túlmutatnak a szépségszalonok hatáskörén és orvosi felügyeletet igényelnek. Népszerűek például a magas nyomású oxigénnel végzett vitaminos kezelések, a professzionális bőrradírozás, a kémiai hámlasztás, a lézeres szőrtelenítés, illetve a szintén lézerrel végzett aknékezelések és a tág pórusokat felszámoló beavatkozások. Olyanok is vannak, akik a nászéjszakára is tartogatnak meglepetést újsütetű férjüknek, ugyanis intimplasztikát is bevállalnak a boldogító igen örömére. Legtöbben a hüvelyszűkítő műtétekre szavaznak, de sokan végeztetnek szűzhártya visszaállító műtétet is.

Újdonságnak számít ebben a műfajban, hogy egyre több örömanya is szépészeti beavatkozásokra vállalkozik az esküvő előtt. Nem ritka, hogy a menyasszony édesanyja, vagy épp leendő anyósa társaságában érkezik a plasztikai sebészhez és együtt csinálják végig a kiválasztott beavatkozásokat. Úgy tűnik, az örömanyák sem szeretnének már a tradicionális anya szerepben tetszelegni, hanem ők is a saját nagy napjuknak érzik az eseményt, és vonzó, fiatalos nőként szeretnének szerepelni az esküvői fotókon.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások