Mi ez?

Radics Gigi keményen küzd a kilókkal

8696

Radics Gigi a Megasztár5-ben tűnt fel, ám akkor nem jutott el a célegyenesig, a zsűri csak a 24 legjobbig juttatta, majd kiesett. A salgótarjáni lány nem keseredett el, felénekelt egy dalt Most miért félsz címmel, videoklipet készített, majd ősszel ismét jelentkezett a tehetségkutató következő szériájába. A történet folytatását mindenki ismeri, hiszen a tizenhat éves lányt a verseny nagy esélyeseként tartják számon, sőt többen megjegyezték már, hogy talán ő lesz a régóta várt magyar világsztár. Komoly esélye van tehát arra, hogy példaképével, Beyoncével énekeljen, ami saját bevallása szerint élete nagy álma. A kitartás minden bizonnyal meglesz ahhoz, hogy elérje a célját, hiszen nyolcéves kora óta kemény harcot vív a kilókkal.

Nehéz elhinni, hogy nyolcéves korában hetven kilót nyomott, de ez a helyzet. Ekkor kérte egy személyi edző segítségét. „Nyolc éves koromban hetven kiló voltam, akkor kezdtem el személyi edző segítségével sportolni. Nem csak azért, hogy jobban nézzek ki, hanem a későbbi egészségügyi problémákat is szerettem volna elkerülni.” – árulta el a Gigi. A fogyókúra sikeres volt, ám az edzés azóta szervesen beépült az életébe, hiszen amikor csak ideje engedi, az edzőteremben gépekkel formálja a testét, illetve gondosan megválogatja, mit eszik.

A Mega-házba való beköltözés némiképp megnehezítette a helyzetét, hiszen a rengeteg elfoglaltság miatt kevesebb ideje jut edzésre, és a trénere sincs kéznél. Gigi azonban rendkívül elszánt, így a modern technika segítségét vette igénybe. „A Mega-házban is szeretnék formában maradni, ezért a tabletemen videóhívás segítségével tartom a kapcsolatot a személyi edzőmmel. Az interneten is folyton edzéstippeket böngészek. Persze nem vagyok megszállott, nem szeretnénk csontsoványra fogyni. A modellek közül Naomi Campbell a kedvencem, de ha lehet inkább Beyoncé alakjához hasonlót szeretnék. Ő az abszolút favorit, az okostelefonom is tele van a képeivel.” – mesélte az ifjú tehetség.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások