Test

Vírusok? Pattintsd le őket! (X)

8648

Köhög, prüszköl, fújja az orrát. Teszi mindezt közösségben, az irodában, a buszon, a boltban… Ha nem akarjuk elkapni, a legjobb, ha ki se dugjuk az orrunkat a lakásból. Csakhogy ezt nem igazán tehetjük meg. Mégis, hogyan védekezhetünk a nem kívánt kórokozók ellen?

Mindenekelőtt kézmosással. Rendszeresen, alaposan mossunk kezet, és hordjunk magunknál fertőtlenítő kéztisztító gélt. Így elkerülhetjük, hogy a kezünkre került kórokozók bekerüljenek a szervezetbe, például, mikor megtöröljük a szemünket, hogy az evésről már ne is beszéljünk.

Emellett nagyon fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, a sok gyümölcs és zöldség fogyasztása, melyek vitaminjaikkal, ásványi anyag tartalmukkal erősítik az immunrendszerünket. Az egészséges étezési szokások mellett a testmozgásról se feledkezzünk meg, hiszen nem csak izmainkat acélozza, de az ellenálló-képességünket is növeli.

Ha úgy érezzük, a fentieknél többre van szükségünk, akkor a különböző multivitamin készítményekkel fokozhatjuk még tovább szervezetünk védekezőképességét a baktériumokkal, vírusokkal szemben.

Ezek a módszerek kiválóak, azonban egyikük se akadályozza meg, hogy a kórokozók bejussanak a szervezetünkbe. Ám erre is létezik megoldás: a Cistus creticus (bodorrózsa) és pelargonium sidoides (dél-afrikai muskátli) egyedi keveréke. A két növény kombinációja a szájüreg és a garat nyálkahártyáján védőréteget képez, mely útját állja a szervezetünkbe igyekvő, oda nem illő és légúti fertőzést okozó vírusoknak és baktériumoknak.

Hogyan juthatunk ehhez a legegyszerűbben hozzá? A Cistus Antivirus ® lágypasztilla szedésével, ha úgy véljük, hogy nagy fertőzésveszélynek vagyunk kitéve, vagy már kaparni kezdett a torkunk.  Szó szerint lepattintja a kórokozókat! Mi pedig önfeledten örülhetünk a tavasznak, hiszen a láz, a betegség nem fog minket szobafogságra ítélni.

Cistus Antivirus ®»

Kapcsolódó cikkek: