Mi ez?

Isten áldja a szilikont!

8640

„A lényeg, hogy tüdőben nagyon erős legyen. Nagyon szeretem a női melleket, és annak a minél nagyobb méreteit. Csak annyit mondanék, hogy isten áldja a szilikont, mert azzal az emberrel egyszer találkozni szeretnék vagy a sírjához elmenni, ha már nem él, de az az ember engem lenyűgözött.(sic!)” – mondta a 22 éves Ádám az Éden Hotel2 bemutatkozó filmjében. „A szilikonfétisem akkor kezdődött, amikor először volt dolgom szilikon mellű hölggyel, és az nagyon-nagyon jó volt.” – tette hozzá magyarázatképpen. Ádám időközben kiűzetett az Édenből, de a kérdés azóta is foglalkoztat minket: valóban elsőbbséget élveznek a szilikon mellek vagy csak viszonylag szűk kört érintő fétisről van szó?

Ha figyelembe vesszük, hogy a mellimplantátum behelyezés évek óta a legnépszerűbb szépészeti beavatkozás, valószínűbbnek tűnik az első verzió. Főleg, ha azt is hozzávesszük, hogy az implantátumok népszerűségét még a válság sem csökkentette, hiszen 2011-ben nőtt a mellnagyobbítások száma az előző évhez képest, és ezt kevés iparág volt képes produkálni. Igény tehát nyilvánvalóan van rá, de úgy voltunk vele, hogy nem hiszünk a statisztikáknak, ezért kifaggattunk néhány pasit, hogy is állnak a szilikon mellekkel. „Soha nem volt még dolgom ilyen nővel, de nagyon szeretném kipróbálni.” – avatott be álláspontjába Gergő távolba révedő tekintettel, és ezt tipikus reakciónak nevezhetjük, több alany is hasonlót produkált. Marci saját bevallása szerint fundamentalista radikálreakciós álláspontra helyezkedett a kérdéssel kapcsolatban, és ezzel nem volt egyedül, ugyanis számos hasonló véleménnyel találkoztunk: „Még nem találkoztam élőben eggyel sem, de láttam már mindenféle méretűt és alakút kimerevítve és mozgás közben is, hála az internetnek, és nem bánom, hogy kimaradtak az életemből. Nem csak hogy nem tudom elképzelni, hogy izgalomba hozzon, de azt sem, hogy egyáltalán sikerüljön az az aktus, amelyben szerepet kap a legkisebb szilikon is. Nyilván ez ízlés kérdése, és Ádámnak egészségére, de egyszerűen elborzaszt a heg látványa, a furcsa, félbevágott focilabdára emlékeztető forma, és az a tudat, hogy ott bizony nem élő szövet van.”

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Bársony Bence

Persze, olyanokkal is találkoztunk, akik nem teoretikus alapon alkottak véleményt, hanem több-kevesebb empirikus tapasztalatra alapozva, és az igazi meglepetést ők okozták. Minden igyekezetünk ellenére sem sikerült ugyanis szilikon fétisisztát fellelnünk, és ezzel finoman fogalmaztunk. Az adatgyűjtést eleve Zoltánnál kezdtünk, ugyanis feltétlen bizalmat vetettünk széleskörű tapasztalataiba, valamint abba, hogy nem szokása elhallgatni a véleményét. Nos, ezúttal sem csalódtunk benne, íme a szakvélemény: „Olyan ez, mint a látványpékség. A strandon jól néz ki, de a szex már nem túl nagy élmény egy ilyen nővel. Akikkel eddig dolgom volt, mind azt mondták, hogy érzékeny, és ne nyúljak hozzá. Akkor meg minek?”  Kristóf sincs elragadtatva a szilikon fílingtől: „A szilikon látványosabb, az biztos, de ha megfogom, érezni, hogy nem igazi, és az eléggé kiábrándító.” Laci volt az egyetlen, aki viszonylag semleges álláspontot képviselt: „Nagyon kemény és feszes, az biztos, de szerintem nincs benne semmi extra.” – foglalta össze a tapasztalatait.

Nyilván távolról sem nevezhető reprezentatívnak a felmérésünk, de az egy irányba tartó vélemények ismeretében felötlött bennünk a gondolat, hogy talán a szilikon mell rokon az erős sminkkel, a szőrmecsizmával, a lógó ülepű nadrággal és társaival, amikről azt hisszük, hogy bejön a pasiknak, lelkesen viseljük, csak épp elfelejtjük megkérdezni, hogy valóban tetszik-e nekik.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások