Közösség

A Metro most az űrbe repít! (X)

8636

Te is álmodoztál már arról, hogy milyen lehet elhagyni a Földet, megtapasztalni a súlytalanság állapotát és megismerni a világűrt? Nos, ez mostantól nem álom, ugyanis a Metro lapcsalád az SXC Space Expedition Curacao nevű céggel együttműködve ezzel a különleges élménnyel ajándékozza meg a ’Verseny az űrutazásért’ játék nyertesét.

Ha szeretnél esélyt adni magadnak, nem kell mást tenned, mint követni az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Mondd el, miért épp téged válasszunk!
  2. Toborozz saját szavazótábort, és kerülj be az 50 legtöbb szavazatot szerző pályázó közé (TOP50)!
  3. Győzd meg a zsűrit, és képviseld te hazánkat a nemzetközi versenyen!
  4. Blogolj és készülj a nemzetközi döntőre!
  5. Nyerj, és irány az űr!

Országonként a legtöbb szavazattal rendelkező pályázatokból a helyi zsűri választja ki azt az egy szerencsés olvasót, aki részt vehet a nemzetközi döntőben. Minden egyes Metro-ország egy helyi nyertest küld a nemzetközi fináléba. A magyar zsűri tagjai: Farkas Bertalan, Besenyei Péter és Horváth Gyula, az első magyar építésű műhold fejlesztő csapatának vezetője. További nyeremény, hogy a magyar győztest Besenyei Péter elviszi egy repülésre.

A nyertes pályázónak két felkészítő kiképzésen kell részt vennie Hollandiában, mielőtt a kilövés helyszínére, a karib-szigeteki Curacaóba megérkezne. Ezenkívül lehetősége lesz arra, hogy tudósítsa a Metro újságok, illetve a Metro-weboldalak olvasóit a felkészítés szakaszairól és magáról az űrrepülésről.

További információ ITT

Kapcsolódó cikkek: