Szépség

A tavasz must-have árnyalata

8627

Aki a tavaszi-nyári szezonban trendi ajkakra vágyik, kénytelen lesz beszerezni egy pepto-pink rúzst – ez ugyanis a legújabb must-have árnyalat. Szokatlan nevét egy Pepto-Bismol névre hallgató, gyomorbántalmakra alkalmazott kanalas gyógyszerről kapta, ami ugyanilyen árnyalatban pompázik.

Hollywood olyannyira rákapott az új színre, hogy a vörös szőnyegen sorra tűnnek fel a pepto-pinkben pompázó hírességek. Rachel Wood, Nicki Minaj, Kelly Osbourne, Katy Perry, Julianne Moore és Melissa George máris a hatása alá került. Mindez azonban nemcsak a népszerűségét jelzi, hanem azt is, hogy meglepően sokaknak áll jól.

Nem kell csodálkozni, hogy ilyen könnyen népszerűvé vált, hiszen finoman elegáns, szupernőies árnyalatról van szó, ami fiatalos, üde és játékos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Igaz, nem árt kellő körültekintéssel alkalmazni, különösen a smink egyéb összetevőivel kell csínján bánni, hiszen nagyon könnyű átcsúszni a Barbie-hatásba. A pirosítót például illik mellőzni, ha a pepto-pink rúzsra szavazunk. Az időkorlátokra is érdemes figyelmet fordítani, ugyanis tipikusan tavaszi-nyári árnyalatról van szó, így bármennyire is a szívünkhöz nőtt, az ősz közeledtével kötelező a neszesszer mélyére süllyeszteni.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások