HotCot

Szájba "elmenni" tilos!

8584

Ebbe a képbe futottunk bele egy népszerű Tumblr blogon. Fogalmunk sincs, honnan származik, de hitelesnek tűnik - az utánozhatatlanul erőltetett nyelvhasználat és persze a teljesen életszerűtlen tartalom lévén. Ez elvileg egy Egészségügyi Minisztérium által jóváhagyott plakát, amely az arra érdemes intézményekben - bőrgyógyászat és nemibeteg-gondozó? - az orális szex helyes protokolljára, illetve a mulasztás veszélyeire hívja fel a figyelmet. Az csupán apró szépséghiba, hogy ilyen minisztérium jelenleg nem létezik: lehet, hogy a kép régen készült. Mindenesetre nem tűnik Photoshop-munkának. Nézzük tehát, mire figyelmeztet bennünket az állam, ha úgy döntünk, orális szexre adjuk a fejünket!

  • Tilos a fogmosás előtte 1,5 órával!
  • Ne okozz sérülést partnered nemi szervén (heteroszexuális kapcsolatban a férfi vágja le a körmét, mielőtt női partneréhez nyúl)! (Most vagy arról van szó, hogy a leszbikusok nyugodtan nyomhatják gigantikus műkörmökkel is, nem lesz baj, vagy arról, hogy a nő-nő felállás létjogosultságát nem ismeri el az állam.)
  • Nyisd ki a szemed! Nézd meg partnered nemi szervét! Ha piros folt, oda nem illő kinövés vagy seb van partnered nemi szervén, akkor ne csináld!
  • Sosem szabad "elmenni" a partnered szájába. Ha mégis megtörtént, a váladékot ki kell köpni! (Ezt most halljuk először: vajon milyen bajt okozhat a lenyelt sperma? Vagy ez pusztán erkölcsi kérdés? Mindenestre cuki a szemérmes idézőjel-használat: "elmenni", mármint nem a boltba, ha értitek, hogy mondom.)
  • A mélytoroktechnika sérülést okoz és kizárólag óvszerrel ajánlott! (Miért, óvszerrel nem okoz sérülést? Egyébként milyen sérülésre gondolnak a fulladáson kívül?)
  • A legnagyobb biztonságot az óvszer használata jelenti! (Meg a legnagyobb furcsaságot is, ha már itt tartunk.)

Hát ezek "a védekezés minimum szabályai". Ha valaki kíváncsiságból kipróbálja a dolgot úgy, hogy betartja egyszerre mindet, könyörgünk, ossza meg velünk az élményt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások