Mi ez?

Rád talál a szerelem februárban?

8571

A január kicsit mostohán bánt a párkapcsolatokkal, de nézzük csak, vajon mit tartogat február a szerelem terén? A csillagjegyek közt van, amelyik ezt a hónapot is keservesen megszenvedi, mások viszont szárnyra kapnak a következő hetekben! Ha már van párod, érdemes ezt a hónapot kapcsolatotok javításának szentelni. Ha pedig még csak kiszemelt jelölted van, még inkább fontos, hogy megfogadd a horoszkópod tippjeit.

Kos

A Nap, mint a szerelmi ügyeidnek uralkodó bolygója nem áll sajnos fényesen. A Merkúr arra kényszerít, hogy változtass szerelmi kapcsolatodon, szerelmi életeden. Neked és a kedvesednek is nagyon erős a személyiségetek, így óhatatlanul adódnak összecsapások, súrlódások, de a kibékülés hatására sokkal jobb lesz a kapcsolatotok. Főleg akkor érvényes ez, ha a párod az Oroszlán jegyében született.


Bika

A szerelmi bolygód a Merkúr, kellemetlen helyzetbe került. Te sem tudod most, hogy mit is tehetnél. Egyikőtök sem hajlamos a csavargásra; a kockázatos titkos kapcsolatok hajszolására, de hálószobátok gondosan becsukott ajtaja mögött lezajlanak azért bizonyos titkos események, amelyekben kölcsönösen rendkívüli örömöket leltek.


Ikrek

A szerelmi életedet a Vénusz kormányozza. A kedvesed értetlenül áll  fantáziadús világod előtt, nem képes követni a egyik ötlettől a másikig csapongó higanymozgásodat, pláne azt, hogy mindig találsz időt egy kis flörtre is. Imádod a változatosságot, a párod viszont ezt fenyegetésnek veheti.


Rák

A szerelmedet jelző területet támadás éri a Naptól. Előfordulhat, hogy kedvesed több napig nem jelentkezik. Ez nem azért van, mert nem szeret téged, hanem egyéb elfoglaltsága miatt, például annyira megfázott, hogy beszélni sem tud, de az is lehetséges, hogy elromlott a telefonja.


Oroszlán

A szerelmi életedet befolyásoló Jupiter kellemetlenül kapcsolódik a Merkúrhoz. Mindketten szeretitek a luxust, vonzódtok egymáshoz, de februárban a kedélyhullámzások jellemzik a szerelmi életedet. Gyors döntéseid miatt a kedvesed úgy érezheti, hogy irányítás alatt tartod. Ha párod az otthonülők táborába tartozik, nehezen fogja megérteni a mehetnékedet, és ebből a szerelmi kötelékből hamar válhat béklyó.


Szűz

Ti stabil, erős alapokon építkeztek. Egyikőtök sem szereti elsietni a dolgokat, fokozatosan kerültök közelebb és közelebb egymáshoz. Megbízhattok egymásban, amibe mások nem pillanthatnak bele, azt most lesz kivel megosztanotok.

Mérleg

Az szerelmedet jelző Uránusz jól kapcsolódik a Holdhoz. Két öntörvényű markáns személyiség találkozott a ti kapcsolatotokban. Garantáltan eseménydús, szexuálisan magas feszültségű kapcsolatnak nézhetsz elébe. A párosítás nyerő, de előfordulhat, hogy a kapcsolaton belül is mindketten az uralkodásra pályáztok.


Skorpió

Most inkább románcra vágysz, mint szexre és hajlamosabb leszel idealizálni a szeretett lényt, vagy téged idealizálnak valamiképp. Egyik sem ajánlatos, inkább törekedj arra, hogy az embereket olyannak lásd, amilyenek, és aszerint kezeld, amilyenek valójában, és tekintsd egyenrangú feleknek őket. Ne hidd, hogy bárkit is megmenthetsz önmagától, vagy bárki is megmenthet!


Nyilas

Szerelmi területednek uralkodójával veszekszik a Vénusz. Bár akadnak rizikófaktorok, alapjában mégiscsak ragyogó páros a tietek. Ez annak tudható be, hogy közöttetek még a koccanások is szórakoztató lefolyásúak. Néha azért megmutatkozik az is, hogy mennyire önzők, mennyire uralkodók tudtok lenni. Ti egymáshoz tartoztok, és együtt lesztek, amíg világ a világ.


Bak

Te szeretnél otthon maradni, a párodat az optimizmusa hajtja tovább. Te komolyan elmélkedsz a távlatokról, a párod gondol egyet, nem néz sem jobbra, sem balra, csak ugrik egyenest a mély vízbe. Fizikai síkon nagyon is megértitek egymást. Rövid távon biztos a siker, hosszú távon kicsit kérdésesebb.


Vízöntő

A szerelmi uralkodód a Merkúr hatalmas erőt kap a két nagy sorsbolygótól. Ti vagytok a két ötlet-gyáros, két élményhalmozó, akik először baráti viszonyba keverednek, és csak utána fedezik fel egymásban a szerelmi partnert. Kölcsönösen tiszteletben tudják tartani a másik térigényét, egyikőtöknek sem támad bezártság érzése ettől a kapcsolattól.


Halak

Egyszerre csak azon kapod magad, hogy a párod elnyűhetetlen ragaszkodása, egyoldalú függősége bizony már sok neked. A kedvesed gondolatai csakis körülötted forognak. Ez a kapcsolat nem megy magától, mint a karikacsapás. Neked azon kellene fáradoznod, nehogy belegázolj a kedvesed hiperérzékeny lelkébe.

Forrás: Asztrokalendárium

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások